back button
reload

Hronika

ZBOG PLJAČKAŠA ZAVRŠIO U BOLNICI Ljekar spriječio krađu, pa doživio INFARKT

Ljekar S.T. (76) završio je u bolnici nakon neuspjelog razbojničkog napada koji se dogodio sinoć u njegovoj porodičnoj kući u Merošini kod Niša.

ZBOG PLJAČKAŠA ZAVRŠIO U BOLNICI Ljekar spriječio krađu, pa doživio INFARKT
FOTO: M.MITROVIĆ / RAS SRBIJA

Dvije, za sada, nepoznate osobe pokušale su da ga opljačkaju oko 20.30 sati, on ih je osujetio, ali ga je to umalo koštalo života, piše Telegraf.

– U prizemlju kuće mu je ambulanta u koju su razbojnici pokušali da uđu. Jedan je razbio prozor i uvukao se u prostoriju, dok je drugi ostao napolju i čuvao stražu. Ljekar je čuo lomljavu, sišao u prizemlje i zatekao razbojnika. Počeli su da se gušaju, pa je lopov odustao i sa svojim saučesnikom pobjegao. Međutim, S.T. se uzbudio zbog traumatičnog događaja i doživio infarkt. Na svu sreću, prije nego što mu je pozlilo, uspio je da pozove policiju koja mu je pružala pomoć dok nije stiglo sanitetsko vozilo i prebacilo ga u nišku bolnicu – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Niška policija je potvrdila da im je prijavljen pokušaj razbojništva tokom kojeg su se nepoznate osobe sukobile sa vlasnikom, te da je obavešteno prokupačko tužilaštvo.