Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“BEBA ME UBIJA U POJAM” Nadežda Biljić želi da pije antidepresive u trudnoći

Zabava
Autor:

Foto: screenshot TV Pink

Bivša zadrugarka Nadežda Biljić, kako sama priznaje, ne uživa u blagodetima drugog stanja jer se stalno osjeća umorno i pospano.

Pjevačica je zatrudnila po izlasku iz rijalitija Zadruga 2, i to nakon drame koju je prošla sa budućim ocem djeteta Tomom Panićem, koga je prijavila i za nasilje.

Sada je par zakopao ratne sjekire, ali Nadežda priznaje da želi da se vrati na terapiju koju je pila prije nego što je ostala trudna.

– Sada sam drugi mjesec trudnoće, a nedavno sam prestala da pijem antidepresive. Kako bude odmicala trudnoća, ako se ne budem osjećala dobro, mislim da ću moći da se vratim na terapiju, ali nadam se da neće biti potrebe za tim. I ptice na grani znaju da to može da šteti plodu, a ja ne želim da radim ništa što može da naškodi mom djetetu. Nadam se da uzimanje lijekova neće naškoditi mojoj bebi, ali svakako ću se podvrgnuti svim testovima – izjavila je Biljićeva za Svet.

– Promijenila sam način života, i jako sam umorna, mislim, dijete me ubija u pojam. Znam da ružno zvuči kada tako kažem, ali obara me da spavam, non-stop jedem, nervozna sam, stalno mijenjam raspoloženje, hormoni me drmaju – zaključila je rijaliti zvijezda.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO