Svijet

BEBU ZADAVILA MUŠEMOM Crnogorka priznala stravičan zločin

Baranka Mirjana Došljak Škrijelj (29) priznala je barskim inspektorima da je zadavila svog šestomjesečnog sina.

BEBU ZADAVILA MUŠEMOM Crnogorka priznala stravičan zločin
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Ona je uhapšena sinoć zbog sumnje da je počinila ubistvo, koje je, kako je potom priznala, počinila tako što je dijete zadavila ivicom mušeme, pišu Vijesti.me.

Navodno, ona je svoju bebu zadavila u kući, u naselju Partizanski put u Sutomoru, a potom ljekarima prijavila da joj se dijete ugušilo.

Izvor iz istrage rekao je da je ljekarima bila sumnjiva njena prijava, zbog čega su odmah obavestili službenike Centra bezbjednosti Bar.

Sagovornik iz policije kazao je da je tužilac odmah naložio obdukciju tijela bebe, koju je uradio vještak sudske medicine Miodrag Šoć.

Preliminarni rezultati pokazali su da je kod bebe smrt nastupila nasilno, nakon čega je Došljak Škrielj uhapšena.

Izvor iz istrage kazao je da ona nije prošla poligrafsko testiranje, ali i da se jako čudno ponašala tokom saslušanja.

Nije plakala, nije pokazivala nikakav znak žaljenja niti kajanja, nije od nas tražila ni da joj dozvolimo da prisustvuje sahrani svog djeteta – kazao je sagovornik iz policije.

Iz Uprave policije zvanično je saopšteno da su ih iz Službe hitne medicinske pomoći, u četvrtak oko 20 sati obavestili da im je dovezeno beživotno telo bebe, nakon čega su odmah na lice mjesta uputili uviđajnu ekipu koja je po odobrenju tužioca izvršila uviđaj.

Osumnjičena Mirjana Došljak Škrijelj će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužiocu zbog sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo.