Zabava

"Bolje bih prošla da lažem“ Goca Tržan bijesna na novinare, otkrila šta je izbacuje iz takta

Iako je na javnoj sceni dugi niz godina, zbog pojedinih pitanja je Goca Tržan bijesna na novinare koji je često izbace iz takta.

Goca Tržan
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Pjevačica je gostovala u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ u kojoj je otkrila kako podjednako uživa u voditeljskoj karijeri koju gradi paralelno sa pjevačkom.

– Ja se toliko dugo dosađujem u televizijskim emisijama da sam konačno napravila svoju. Vrlo malo ima novinara i emisija gdje sam se osjećala kao neko ko je tu došao sa nekim da razgovara, zato ja želim da se moji gosti osjećaju kao ravnopravni sagovornici – kaže Goca koju određena pitanja novinara izbacuju iz takta:

Goca Tržan bijesna na novinare

– Mene često pitaju pitanja koja imaju veze samo sa tabloidima i sa tim nekim šturim pitanjima iz moje biografije koju su pročitali na internetu. Mene to užasno nervira kada me pitaju šta mislim o nečijem albumu. Druže, ne mislim ništa, ne slušam domaću muziku i bolje bih prošla da lažem, ali ne umijem. Nije da ja neću ili da ponizim nekog kolegu, ne slušam, ne puštam domaći radio, ali da me pitaš za Ramštajn to znam– objasnila je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu