Zabava

"Jedini muškarac koji mi nije dosadio je moj sadašnji suprug" Goca otkrila tajnu ljubavi koja traje 12 godina (FOTO)

Pjevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković su u skladnom braku od 2015. godine.

Goca Tržan
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Nakon kraha prvog braka sa Ivanom Marinkovićem sa kojim ima kćerku Lenu, Goca je uplovila u romansu sa 14 godina mlađim Rašom sa kojim je odlučila da ponovo stane na ludi kamen i uživa u ljubav već 12 godina.

Ona je jednom prilikom otkrila kako su muškarci teško uspjevali da zadrže njenu pažnju, i da je Raša jedini koji je u tome uspio.

– Ja ne mogu da budem sa nekim sa kim nisam često, mora da mi je blizu da mogu uzmem kad god želim, a da mi ne dosadi. Meni muškarci dosade nevjerovatnom brzinom, jedini muškarac koji mi nije dosadio je moj sadašnji suprug zato što je totalno lud – priznala je Tržanova u svojoj emisiji.

Pročitajte još

Pored ljubavi i podrške koju dobija od supruga, veliki je vjetar u leđa i kada je riječ o vaspitanju i odgoju njene kćerke iz prvog braka, Lene.

– Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dječaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: “Aman čovječe, pusti je“. Raša je čovjek koji umije vrlo lijepo da balansira između nas dvije naročito kada obe pošizimo – dodao je Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu