Zabava

"Dok sam dobijala batine, mislila sam da me voli" Goca Tržan progovorila o nasilju koje je preživjela, jednu stvar je na kraju zaključila

Pjevačica Goca Tržan je govorila o svojoj prošlosti, partnerima i nasilju koje je preživjela.

"Dok sam dobijala batine, mislila sam da me voli" Goca Tržan progovorila o nasilju koje je preživjela, jednu stvar je na kraju zaključila
FOTO: PINK TV/SCREENSHOT

Goca Tržan priznala je javno da je varala nekadašnjeg partnera, a, kako ističe, to se desilo prije mnogo godina.

Govoreći o svojim pjesmama, Goca je istakla da se ne može svesti na jednu pjesmu, jer mnoge od njih sadrže različite dijelove njenog života, posebno one koje su povezane sa ljubavnim iskustvima i emotivnim izazovima.

– Ne mogu sebe da svedem na jednu pjesmu. U mnogo pjesama je ugrađeno mnogo dijelova mog života. Znaš? Dijelova mojih srećno-nesrećnih ljubavi. Dok sam snimala pjesmu i album “Zagrli” raskidala sam sa jednim dečkom, a već sam bila u vezi sa drugim. Istina je, varala sam partnera – izjavila je Goca.

Uvijek krajnje iskrena, pjevačica nije krila da je odrasla u skromnim uslovima, ali sigurna je da su ljubav i nježnost koje je ponijela iz roditeljskog doma nešto najvrjednije čime može da se pohvali.

– Moji roditelji su stvarali zajedno, rasli su zajedno, nisu imali ništa. Živjeli su u jednoj sobici kod tetka-Ljube. Onda je moj tata dobio stan od vojske, od 42 kvadrata, na osmom spratu bez terase. Zvali smo ga golubarnik. U tom stanu sam sa svojom porodicom živjela do 18. godine, ispričala je svojevremeno jedna od najpopularnijih pjevačica na pop-sceni.

Pročitajte još

Svojevremeno je ispričala kako je imala problema sa zlostavljačem.

Da se razumijemo, ne radi se o mom bivšem mužu, kaže Goca aludirajući na Ivana Marinkovića. Tuga, nevjerica i bol nisu mogle da nadjačaju ljubav, makar ono osjećanje za koje je Goca mislila da je ljubav.

Poslije prvog udaraca sam se borila, onda sam otišla, a potom sam se vratila. To je isprva bilo koškanje, unošenje u facu i onda davljenje. Nije ni bilo jutra pošto nisam spavala. Bilo je strašno, to je bila ozbiljna patologija. U nekim trenucima nas je ta agresija spajala na neki način, misliš da je to ljubav, a izvinjava ti se da više nikada to ne bi uradio – priča Goca i dodaje:

– Dok sam dobijala batine, mislila sam da me voli. U stvari, mislila sam da će me zavoljeti ako ga promijenim. Ali onda sam shvatila da nijedna žena neće uspjeti da promijeni muškarca – rekla je Goca, prenosi Novosti Magazin.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu