Hronika

BRANIO SE ĆUTANJEM Određen pritvor muškarcu koji je palicom mučki ubio suprugu pred djecom

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Seljametu D. (34), osumnjičenom da je 18. septembra oko 21 čas u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao suprugu (27) koja je od zadobijenih povreda preminula.

BRANIO SE ĆUTANJEM Određen pritvor muškarcu koji je palicom mučki ubio suprugu pred djecom
FOTO: MITAR MITROVIĆ/RINGIER

Osumnjičenom je pritvor određen zbog opasnosti od bjekstva, da ne bi uticao na svjedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično djelo, precizirala je za Tanjug portparol Višeg suda u Beogradu Tatjana Matić.

Seljamet D. se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Pročitajte još

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično djelo ubistvo.

Kako Tanjug saznaje, osumnjičeni na saslušanju nije htio da iznese ni lične podatke, ponašajući se kao da mu nešto “fali”, iako mu do jutros nije falilo ništa.

Sumnja se da je on 18. septembra oko 21.30 časova pozvao sina gazde kuće u kojoj su živjeli, rekavši da mu je supruga pala u nesvijest i da odu da provjere šta je sa njom.

U kući su zatekli ženu na podu sa maramom vezanom preko usta, a okrivljeni i dvoje djece koje ima sa ubijenom ženom nisu bili u kući.

Oni su nakon toga pozvali hitnu pomoć i policiju, a nešto kasnije i Seljameta i rekli mu da mu je supruga dobro, nakon čega se on ubrzo vratio kući gdje je potom uhapšen.

Prihvati notifikacije