Zabava

BRESKVICA NAPUŠTA PJEVANJE Promijenila fakultet i sve to zbog Vojaža

Anđela Ignjatović Breskvica, pjevačica, po svemu sudeći odlučila je da odustane od pjevanja i javnog posla.

BRESKVICA NAPUŠTA PJEVANJE  Promijenila fakultet i sve to zbog Vojaža
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Kako “Blic” saznaje, ona je nakon raskida sa Mihajlom Veruovićem Vojažom spremna da se posveti obrazovanju i napusti javni svijet.

Iako je prvenstveno pohađala fakultet koji i njen dečko, ona se sada ispisala iz istog. Odlučila je da upiše drugi fakultet koji se nalazi blizu Novog Sada.

– Breskvica se nakon raskida sa Vojažom razočarala i odlučila da napusti javni svijet. Više ne želi da bude u medijima i daje bilo kakve izjave. To je trajna odluka, ali pitanje je da li će se u nekom trenutku predomisliti – započinje priču za “Blic” izvor blizak Anđeli i napominje:

– Sve ju je poremetilo nakon raskida sa Vojažem. On je bio zadužen za kompozicije koje su njih dvoje izvodili i teško joj je da se pomiri sa tim da više zajedno neće stvarati melodije i nastupati. Zasitila se javnog posla. Svemu tome svjedoči i to što se prebacila na drugi fakultet, jer ne želi više da sreće Mihajla i ima dodirne tačke sa njim. Okrenula je novi list i počela sve ispočetka. Tako je odlučila – zaključuje blizak izvor za “Blic”.

Podsjetimo, raskid Breskvice i Vojaža potresao je dijelom mlađu publiku na prostoru Balkanu. Iako su mnogi na početku komentarisali da je sve marketinški trik, vrijeme je pokazalo da to ipak nije tačno.

Vojaž je nastavio da pravi svoju muziku koja zauzima visoke pozicije na trending listama, a kako je nedavno otkrio za “Blic” raskid mu je sa Breskvicom teško pao.

– Pokušavam da nađem lijepu misao da bih mogao da kažem šta osjećam. Da bih vidio dugu, mora da bude malo kiše. Život nije jedna ružičasta stvar. Mora da postoji malo kiše da bih ipak vidio tu dugu. Smatram da je kiša koju sam ja prošao uticala na mene i da me je pretvorila u iskusnijeg momka. Sad je vrijeme da se fokusiram na dugu – rekao je Vojaž nedavno za „Blic“ i dodao:

– Čitava situacija me je ojačala. Imao sam vremena da razmišljam o sebi, čovjek kada misli, on napreduje. Ne želim da komentarišem navode da li je došlo do prevare i da li je Breskvica bila sa raznim reperima. To je zanimacija za ljude, da čitaju te napise i o tome pričaju. Prevelika privatnost je u pitanju – poručio je mladi pjevač, piše Blic.

Prihvati notifikacije