Zabava

Nataša o razvodu od Dače "To je toliko stresna situacija, od tada sam se mnogo promijenila"

Nataša Bekvalac govorila je o svom emotivnom statusu, kao i medijskim natpisima koji su je pratili prethodnih godina.

Nataša o razvodu od Dače "To je toliko stresna situacija, od tada sam se mnogo promijenila"
FOTO: JELENA ŽIGIĆ/RAS SRBIJA

Na pitanje da li i loš publicitet može da bude reklama, pjevačica je za “Kurir” rekla:

– Ja se ne bih složila sa tim. Prije neki dan smo komentarisali kakva bi moja karijera bila da sam doprinijela da se o nekim stvarima iz mog života piše. Mediji su bili nemilosrdni prema meni nekada. Nekad bude jako neprimjereno i neumjesno, ne vodi se računa o meni kao osobi i ženi. Onda nismo mogli da nađemo odgovor adekvatan. Uvijek sam imala dobru muziku, pune klubove, nastupe. Možda su oni doprinijeli da budem atraktivnija u tom medijskom smislu. Od samog starta karijere navikla sam na taj “nož” s kojim sam naučila da živim kada su mediji u pitanju. Dijelovi iz mog privatnog života su češće bili na naslovnim stranama, nego moja muzika. Ne možeš da biraš, pa i ove loše stvari koje su često okićene. Mediji su neophodni za karijeru muzičara. Bolje je imati lijep odnos nego ratove. U životu na sudu nisam izgubila, par puta sam tužila neke medije. Mene dotiče sve, jedino neka hendikepirana osoba može da ostane imuna. Loša vijest nije dobra reklama – dodala je Nataša.

Nataša se zatim osvrnula i na razvod od prvog supruga, bivšeg vaterpoliste Danila Dače Ikodinovića, koji je mjesecima bio tema medija.

– Danas sam slobodna kao ptica. Kad je razvod u pitanju, to je toliko stresna situacija. U tako stresnoj situaciji ne znam koja osoba može da prati medije. Znala sam da imate informacije, znala sam i odakle, u principu kad se tako nešto dešava gledam da izvučem nešto dobro. Ja sam osoba koja jako vjeruje ljudima i priča o sebi, to se sada promijenilo. To je bilo prije 12 godina, bila sam drugačija i mnogo više sam pričala. Normalno je da kada ispričaš nekom u povjerenju, ta osoba brzo dođe do javnosti, iako pričaš u povjerenju. Kad su ove druge stvari u pitanju, imali smo okršaj oko jedno desetak naslovnih strana. Ja sam naštelovana da se stvarno ne sjećam. Brzo zaboravljam. Budem potpuno ohlađena – rekla je pjevačica.

Nataša je zatim govorila o tome kako se trenutno osjeća.

– Mnogo sam srećnija nego ranije. Ja sam umjetnik, a umjetnici nisu srećni. Bar mogu da kažem da sam srećna, ali bih slagala. Nekad sam srećna, a nekad manje srećna. Suštinski sam zadovoljna žena – rekla je ona.

Bekvalčeva trenutno radi na novoj pjesmi, a sada je otkrila kada bi publika mogla da očekuje njen hit.

– Pa ne bih rekla hit. Nisam osoba koja je hvalisava. Ja muziku stvaram da bih pjevala ljudima i da bi oni to voljeli. Izdaću dobru pjesmu. Stara sam garda u muzici, tako da sam navikla na teren. Ne želim Jutjub popularnu pjesmu, nisam navikla da pregledi određuju parametre. Kada će bit nastupa? Pa ću da kažem kada ću da izbacim pjesmu? – pitala je Nataša Ivicu Dačića, koji je sa njom gostovao u emisiji, na šta je on odgovorio:

– Nadam se da će biti što prije, zavisi od vakcinacije. Ako ide dobro, ako se steklne kolektivni imunitet.

– Ljeto? Eto, na ljeto – rekla je Nataša kroz smijeh, a potom prokomentarisala pjevanje Ivice Dačića:

– Slušala sam, što preko televizije, što na druženjima. Svakako bi mogao da bude barabar muzička zvijezda, kao što je u politici.

Prihvati notifikacije