Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

„BUDI DOBRA, PRINCEZO“ Poruka kojom se OTAC OPROSTIO OD SOFIJE slama srca (FOTO)

Društvo
Autor:

Foto: Privatna arhiva

Tragična smrt djevojčice Sofije Nakić (16) koja je bolovala od sarkoma vezivnog tkiva, mnoge je pogodila, a potresnom porukom sinoć se od voljene kćerke oprostio njen otac Bojan Nakić.

– Moj anđeo je sada sa anđelima. Budi dobra, princezo… Ljubi te otac – napisao je Bojan Nakić na Fejsbuku.

Moj Andjeo je sada sa Andjelima..Budi dobra princezo.. ljubi te otac..

Gepostet von Bojan Jajce Nakic am Montag, 18. November 2019

Danas oko 16 sati tijelo nesrećne djevojčice biće dopremljeno iz Atine u rodni Žitkovac, u majčinu rodnu kuću, piše u objavi grupe „Sa Sofijom do pobjede“.

– Na vječni počinak našu herionu njeni najbliži, ali i svi oni koji su se borili da joj pomognu, ispratiće je u srijedu, 20. novembra u 13 časova na Žitkovačkom groblju – stoji dalje u objavi.

Sofija se razboljela 2017. godine, a šest mjeseci kasnije sarkom je bio toliko veliki da se nije mogao operisati.

Sofija je bolovala od sarkoma vezivnog tkiva u sinusnoj šupljini i na mekom nepcu, zbog čega nije mogla da jede, niti da kaže da je gladna.

Počela je liječenje na dečijem Hematoonkološkom odjeljenju u Kliničkom centru u Nišu, ali vrlo brzo je zbog rijetkosti bolesti upućena na Institut za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu, a potom je otputovala na liječenje u Atinu, za šta je cijela Srbija sakupljala novac.

Na Institutu se liječila sve do maja ove godine – dobijala je hemoterapije, tri različita citostatika i radio terapiju, ali ništa od toga nije dalo rezultata.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO