Zabava

ČAROBNA PILULA TOPI KILOGRAME Ana Nikolić ima novi biznis, prodaje tablete za mršavljenje

Ana Nikolić uspjela je značajno da smrša zahvaljujući operaciji smanjenja želuca kojoj se nedavno podvrgnula, ali to je ne sprečava da gubitak kilograma pripiše magičnim tabletama za mršavljenje koje odnedavno prodaje.

ČAROBNA PILULA TOPI KILOGRAME Ana Nikolić ima novi biznis, prodaje tablete za mršavljenje
FOTO: R. GETEL/RAS SRBIJA

Naime, kako VIP ekskluzivno saznaje, Ana na sve načine pokušava da ubijedi svoje potencijalne kupce da je, za manje od mjesec dana, uspjela da smrša 30 kilograma, zahvaljujući tabletama! Međutim, Nikolićeva se tu nije zaustavila te je riješila da kutiju tableta prodaje za 30 evra, uz obećanje kupcima da će za mjesec dana smršati između pet do deset kilograma.

Ana je prije nekoliko mjeseci smanjila želudac hirurškim putem, a kada je počela da gubi kilograme, došla je na ideju da reklamira i prodaje tablete za mršavljenje. Pilule je nabavila iz inostranstva i odmah se bacila na posao. Ideja joj je da na svom primjeru pokaže koliko je proizvod efikasan, a ljudima koji ga kupuju detaljno objašnjava kako da ih piju i kada. Anine tablete sadrže sagorjevače masti i najbolji efekat daju ukoliko se koriste prije treninga. Ukoliko njeni potencijalni kupci ne treniraju, Ana ih savjetuje da tabletu popiju prije doručka. Kutija tableta košta 30 ecvra, traje mjesec dana, a ima astronomsku cijenu. Ana je opravdala činjenicom da se kilogrami vrlo brzo tope. Sve sumnjičave kupce uvjerava da je zahvaljujući magičnim pilulama sama smršala. Već se povjerila prijatelju da je u prvih mjesec dana prodala više od 300 kutija tableta i da se prodaja povećava svakog dana sve više. Ipak, ima i onih koji joj ne vjeruju, te često dobija i uvrjedljive poruke, a mnogi je nazivaju lažovom i prodavačicom magle – tvrdi izvor za VIP i dodaje da i Ana pije tablete.

-Iako je zahvaljujući operaciji izgubila kilograme, Ana koristi i tablete za mršavljenje jer ubrzavaju metabolizam i ne štete joj. Budući da samo nekoliko bliskih ljudi zna kako je smršala, Ana se ne libi i da svojim prijateljicama i kolegama preporuči svoj proizvod. Mnoge koleginice su je ipak odbile jer znaju da ne postoji čarobna pilula uz pomoć koje se tope kilogrami. Čak je nudila pilule i Gogi Sekulić, ali je ona uspjela da smrša uz pomoć dijete i treninga, pa nije htjela da troši novac na preparate – rekao je izvor, prenosi Expresstabloid.