Biznis

Čekanje u redovima na šalterima je stvar izbora: Ovo su aplikacije zbog kojih više nikada nećete gubiti vrijeme, a uštedićete novac

Otišli ste na zasluženi odmor i zaboravili da izmirite račune od prošlog mjeseca, a rok za plaćanje je sutra ili se jednostavno nalazite u redu za plaćanje na kasi u prodavnici i upravo ste se sjetili da ste novčanik sa gotovinom i platnom karticom zaboravili kod kuće?

Čekanje u redovima na šalterima je stvar izbora: Ovo su aplikacije zbog kojih više nikada nećete gubiti vrijeme, a uštedićete novac
FOTO: UNICREDIT BANK

Do prije nekoliko godina ovakve situacije su vam vrlo vjerovatno mogle pokvariti raspoloženje i izazvati neprijatnu situaciju, ali danas možete odahnuti.

Da biste obavili osnovne bankarske poslove, u banci više ne morate čekati u redu, ali zato dok možda čekate u redu na nekom drugom mjestu, spremate obrok za svoju porodicu ili jednostavno sjedite na kafi u nekoj osunčanoj bašti, platite vaš račun u svega nekoliko minuta mobilnom aplikacijom, a plaćanja na prodajnim mjestima obavite digitalnom verzijom platne kartice koju takođe „nosite“ u telefonu.

U cilju unapređenja iskustva svojih klijenata, te u želji da komunikaciju i poslovanje sa Bankom učini jednostavnijim, UniCredit Bank Banja Luka iz ponude proizvoda i usluga izdvaja aplikaciju mobilnog bankarstva za fizička lica m-bank i za pravna lica m-bank BIZ.

FOTO: UNICREDIT BANK
FOTO: UNICREDIT BANK

Digitalno poslovanje može biti posmatrano kao rizično i komplikovano, stoga je UniCredit Bank Banja Luka kreirala aplikacije koje na prvom mjestu klijentima garantuju sigurnost, a zatim jednostavnost i praktičnost. Tome najbolje svjedoči plaketa Zlatni BAM, koju dodjeljuje finansijsko-poslovni magazin „Banke&Biznis“, a koju već četvrtu godinu zaredom osvaja upravo UniCredit banka za najbolju aplikaciju mobilnog bankarstva UniCredit m-bank.

Koristeći ovu uslugu imate priliku da budete svoj lični bankar sa bilo kojeg mjesta u zemlji ili inostranstvu koje nudi bezbjednu internet konekciju, budući da pogodnosti koje ostvarujete idu korak dalje od plaćanja režija i dospjelih obaveza.

U svakom trenutku možete da provjerite trenutno stanje i promet svih vaših računa, kao i stanje kredita, dospjelih i nedospjelih rata, kamata, troškova i dnevnih sigurnosnih limita po karticama, koje takođe možete izmijeniti bez odlaska u Banku.

Imate priliku da upravljate vlastitim budžetom i vršite kategorizaciju i kontrolu troškova i to potpuno sigurno, budući da Banka posvećuje posebnu pažnju bezbjednosti digitalnih servisa, kako bi spriječila eventualne zloupotrebe, što znači da je i vaša aplikacija, kao i kompletno poslovanje putem iste, višestruko zaštićeno. S tim u vezi, ukoliko se desi da u trenutku nepažnje izgubite vašu karticu ili vam je ukradu, imate priliku da brzo odreagujete i istu blokirate putem m-bank aplikacije, kako biste spriječili dalju štetu.

M-bank i m-bank BIZ aplikacije vam takođe pomažu da budete informisani i među prvima upoznati sa svim proizvodima i uslugama Banke, kao i aktuelnim akcijskim ponudama. Dodatno, možete zaboraviti na papiriće koji vam služe kao podsjetnici za PIN kodove, budući da aplikacija pruža pregled i tih informacija za sve vaše kreditne i debitne kartice na jednom mjestu. Konverzija sredstava za fizička lica i slanje naloga inostranog platnog prometa za pravna lica su samo još jedna stavka u nizu mnogih benefita koje vam pruža digitalno bankarstvo UniCredit banke Banja Luka.

Ukoliko ste korisnik UniCredit kreditne kartice, robe i usluge ne morate da plaćate odjednom, već na rate, direktno na prodajnom mjestu odmah, ili naknadno – putem aplikacije m-bank, iznos potrošnje podijelite na željeni broj rata i utrošeni iznos otplaćujte dinamikom koja vama najviše odgovara.

Aplikacije mobilnog bankarstva dostupne su svim klijentima koji koriste Android i Apple uređaje putem Google Play-a ili Apple Store-a, ali i korisnicima Huawei uređaja na platformi AppGalery. Sve što je potrebno je da posjetite najbližu filijalu Banke i počnete sa digitalnim bankarenjem. Za aplikaciju mobilnog bankarstva za fizička lica možete aplicirati i odmah klikom na link, ukoliko ste klijent UniCredit banke Banja Luka.

UniCredit banka nastoji da klijentima pruži dodatne benefite, s toga je kreirala posebnu ponudu za korištenje usluge m-bank BIZ – mobilnog bankarstva za pravna lica, bez mjesečne naknade, samo do 30.06.2024. godine.

Kako biste bili sigurni da si u potpunosti olakšavate svoje svakodnevne obaveze i pritom štedite i vrijeme i novac, pozivamo vas da provjerite koje to još pogodnosti nudi korištenje aplikacije m-bank, odnosno aplikacije m-bank BIZ, kao i ostali proizvodi i usluge UniCredit banke Banja Luka. Dodatno se možete informisati putem web stranice, posjetom najbližoj filijali Banke ili besplatnim pozivom Kontakt centra putem telefona 080 051 051.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu