Društvo

ČUDO BOŽIJE Imala je rak, ali se iguman manastira Tumane molio za nju i sada je ZDRAVA (VIDEO)

Iguman manastira Tumane, jeromonah Dimitrije Plećević obratio se vhernicima, ali i skepticima na dan Svetog proroka Jeremije želeći da sa svima podijeli još jednu priču o iscjeljenju.

ČUDO BOŽIJE Imala je rak, ali se iguman manastira Tumane molio za nju i sada je ZDRAVA (VIDEO)
Foto: Dimitrije Plecevic/Facebook/Screenshot

Naime, kako je naveo, njemu se obratila Aleksandra koja je bolovala od karcinoma dojke.

Ona je živi svjedok čuda Božijih, živi svjedok blagodatne pomoći svetih čudotvoraca tumanskih Zosima i Jakova. Čak i oni koji nemaju mnogo vjere, na ovom svetom mjestu pronalaze Boga shvatajući da je čovjek stvoren da vječno živi u zajednici sa Bogom – rekao je sveštenik.

Aleksandra je navela da se liječila od raka dojke posljednjih godinu dana, a rezultati su sve vrijeme bili dobri, da bi se u jednom trenutku pogoršali. Ona je i ranije dolazila u manastir Tumane, koristila ulje i vodu i molila se Bogu.

– Kada su rezultati bili loši, pozvala sam oca Dimitrija Plećevića, da pročita molitvu za mene da rezultati analiza koje treba da radim ponovo budu dobri – ispričala je Aleksandra.

Исцељење од карцинома

Posted by Dimitrije Plecevic on Thursday, May 14, 2020

Sutradan je uradila sve analize, skenere, tumor markere.

– Sve je bilo kako treba. Dimitrije mi je rekao da vjerujem, da će se pomoliti za mene. Bila sam šokirana kao i ljekari, kako je moguće da se to dogodilo, da ponovljeni rezultati budu dobri – ispričala je ona.

Sveštenik Dimitrije pozdravio je sve vjernike ovom prilikom, ali i skeptike.

– Pozdravljamo i sve skeptike, pa i one koji zlonamjerno govore kako su tumanska čuda izmišljenja. Evo sestra Aleksandra je živ primjer nekog ko svjedoči iz svog srca – rekao je sveštenik koji je dodao da se sve do sad, on i Aleksandra nisu uživo sreli niti poznavali.

– Čuli smo se u februaru, tada kada sam radila nalaze. Sada je sve u najboljem redu, doktori su rekli da sam potpuno zdrava, treba slušati ljekare ali i treba vjerovati, u Boga, u sebe. Ono što je čovjeku nemoguće, Bogu je moguće – rekla je Aleksandra, piše Telegraf.