Hronika

Da li prepoznajete manijaka: Uhvatio tinejdžerku za vrat i pokušao da je uvuče u mračni prolaz (VIDEO, FOTO)

Nadzorne kamere su snimile zasada neidentifikovanog muškarca koji je juče u ranim jutarnjim satima pokušao da je uvuče u mračni haustor djevojku S. A. (19), u ulici Radničkih akcija u beogradskom naselju Železnik, najvjerovatnije u namjeri da je siluje.

Da li prepoznajete manijaka: Uhvatio tinejdžerku za vrat i pokušao da je uvuče u mračni prolaz (VIDEO, FOTO)
FOTO: MOJ BEOGRAD REZERVA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Manijak je izletio iz dječjeg parkića, djevojku je uhvatio za vrat i pokušao da je odvuče u prolaz. Tada je slučajno tuda prošao taksista Vladimir M, koji je djevojku spasao. On i tinejdžerka su polici dali opis napadača, za koga se sumnja da je migrant. Radi se o muškarcu starosti oko 25 godina, neuredne brade, koji je u momentu napada na sebi imao sivu duksericu sa kapuljačom, crnu trenerku i sive patike.

Pročitajte još

Vladimir je opisao kako se nemili događaj odigrao.

– Vraćao sam se s posla oko 2.15, a onda sam vidio kako mladić drži djevojku za vrat, mislio sam da su u vezi i da imaju neki nesporazum, jer sam se svačega nagledao. Pomislio sam na prvu: “Ajde, šta ja imam tu da se miješam?” Međutim, primjetio sam da je stegao tako da se ona paralisala i vidim da ne može da pomjera ni ruke, ni noge. Prolazili su pored mojih kola i išli ka mračnom prolazu – opisuje dramatične scene taksista, piše Kurir.

Dalje je nastavio da opisuje nemili događaj.

– Počinjem da kočim, okrenem se i on pogleda ka meni, valjda je tada popustio stisak i djevojka mu se otela i počela da ga udara i da zove u pomoć. Izletio sam iz kola i krenuo za njim. U tom momentu, ona me hvata za ruku i počinje da moli da je ne ostavljam. Dijete se uplašilo i nije htjela da ostane sama na ulici. On je tada nonšalantno otišao u prolaz, kada sam ušao za njim, više se ništa nije vidjelo.”

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu