Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“DIJANU SAM VOLIO KAO BOGA” Bivši momak preminule misice konačno otkrio SVU ISTINU

Hronika
Autor:

Foto: dijanaslife/Instagram screenshot

Misica Dijana Milojković preminula je u ponedjeljak uveče u 33. godini života, nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću.

Udarna vijest svima je teško pala, a najviše onima koji su bili uz nju u najtežim trenucima, pa je tako Dijanin bivši partner Stefan Karić duboko pogođen zbog smrti misice, sa kojom je planirao brak i djecu.

Naime, Milojkovićeva i Karić bili su nerazdvojni dok su bili zajedno, a rastali su se jer je Dijana u Karićevom telefonu pronašla dopisivanje sa nepoznatom djevojkom.

– Volio sam Dijanu kao Boga! Od trenutka kada sam je vidio, zaljubio sam se. Ona je bila moja najveća ljubav, sa njom sam htio sve! Htio sam da se vjenčamo i da imamo puno djece. Nikada mi nije padalo na pamet da možemo da se posvađamo zbog tako nekih gluposti. Raskinuli smo zbog sitnice – govorio je Karić poslije prekida veze sa misicom.

Nakon brojnih spekulacija oko toga šta je razlog što je Karić raskinuo sa Milojkovićkom, on se oglasio na Instagram profilu, gde je do detalja objasnio zbog čega su se rastali.

– Dijana mi je našla mobilni telefon kojije stajao kod nas u sobi i koji je bio četiri mjeseca ugašen. Jednog dana sam otišao da operem auto, a ona je sređivala sobu, uzela ga i upalila. U telefonu nije bilo ničega, sem jedne poruke sa jednom djevojkom, sa kojom se nikada nisam vidio. Sa njom sam se dopisivao dok Dijana i ja nismo bili zajedno. Nisu bile silne poruke od nekih drugih djevojaka. Kada sam se vratio, kući pitala me je: “Čiji ti je to telefon?”, a ja sam je tada slagao i rekao da je to očev telefon i da stoji tu već dugo.

Slagao sam je da se ne bi raspravljali i posvađali zbog gluposti. Taj telefon je ostao upaljen i sutradan smo ležali i gledali neki film. U jednom trenutku telefon je zazvonio. Vjerovatno je toj djevojci stiglo obavještenje da sam dostupan ili nešto slično. Ni danas nisam siguran ko je zvao, ali sam se ja u tom trenutku pogubio i mahinalno uzeo telefon. Krenuo sam da odnesem ocu i, dok sam mu davao telefon, rekao sam: “Drži ovaj telefon, rekao sam Dijani da je tvoj” – stoji u Karićevom obrazloženju.

On je u nastavku napisao da je ona u tom trenutku bila iza njega i daje čula kad je to izgovorio.

– Dijana je bila iza mene kada sam se obratio ocu. Nije mogao da me opere ni Dunav, ni Sava! Tih dana kao da je tražila nešto da bismo se posvadali, a na kraju je našla. To je cijela istina. Poslije svega što smo prošli, “prevara” je bila razlog da raskinemo – naveo je Stefan.

(Expresstabloid)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO