Zabava

Đani i Sandra Afrika u svađi: Pjevačica otkrila zbog čega je "zaratila" sa kolegom

Pjevačica Sandra Afrika je poznata jer hladno reaguje na skandale i mišljenja drugih, što može da posvjedoči njen stav prema nedaći kada su joj objavljene eksplicitne fotografije.

Sandra Afrika i Đani
FOTO: ANDREJ KRANJC/RINGIER

Elem, iako nije ulazila u sukobe sa ličnostima sa estrade, ipak je imala neprijatno iskustvo na jednoj turneji.

Nedavno je sve otkrila o jednom pjevaču.

Pjevačica je rekla da cifra od 20.000 evra nikada nije spomenuta, ali da je problem nastao zbog slične prirode.

-To sam pričala u medijima, a sve je počelo jer je svima bilo čudno jer smo Đani i ja bili u dobrim odnosima, a nisam bila pozvana na proslavu. Tada sam bila iskrena, kao i uvijek, nisam iznosila prljave stvari u javnost.

– Cifru od 20.000 evra nisam nikada izgovorila, to su oni. Nije to u pitanju, ali jeste slično, nego nisam htjela da se ubacujem u priču i nadovezujem jer onda nema kraja – započela je pjevačica, pa nastavila:

Pročitajte još

-Potom sam rekla da nismo u dobrim odnosima i da zbog toga nisam bila na proslavi, odnosno da me zbog toga nije ni pozvao. Bila je svađa kada smo bili na turneji u Americi.

– Do tada smo bili super, sve je bilo okej. Rekla sam da ljudi ne znaju ko je zapravo Đani, mislim svi na estradi to znaju, to je javna tajna. Rekla sam da je on loš čovjek, a to svako može da tumači kako hoće, nema potrebu da produbljujem temu – zaključuje Sandra, prenosi Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije