Društvo

Dobila je parking kaznu kad je vodila dijete u bolnicu, a onda je Sanja svima NATJERALA SUZE NA OČI

Priča o Beograđanki Vesni koja je svoj automobil regularno parkirala u parking zoni, ali je umjesto da plati parkiranje ostavila poruku “da joj dijete ide na hemoterapiju, te da joj ne pišu kaznu”, da bi po povratku zatekla nalog za plaćanje dnevne karte, zapalila je društvene mreže.

Dobila je parking kaznu kad je vodila dijete u bolnicu, a onda je Sanja svima NATJERALA SUZE NA OČI
FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Molim vas nemojte nam pisati kaznu! U bolnici smo! Moje dijete je pacijent pedijatrijske onkologije, trenutno na hemoterapiji. Hvala vam – glasila je Vesnina poruka.

Istog dana kada se priča proširila društvenim mrežama oglasio se i “Parking servis” i pozvao sugrađanku kojoj je izdata dnevna karta ispred medicinske ustanove “da kontaktira ovo preduzeće kako bi joj karta bila poništena”.

– „Parking servis” u ovakvim slučajevima maksimalno izlazi u susret građanima i na osnovu vremena pregleda ili terapije poništava nalog za plaćanje dnevne karte. Do sada nam se niko nije obratio radi reklamacije naloga, zbog čega pozivamo korisnicu da to uradi kako bi joj nalog bio poništen – rekli su iz “Parking servisa” i dostavili fotografiju napravljenu u trenutku izdavanja dnevne karte.

Međutim, ne čekajući da se Vesna obrati “Parking servisu”, jedna djevojka je odlučila da bude “dobri Samarićanin”, te je uredno platila ovu kaznu i objavila dokaz na društvenim mrežama, kako bi informacija došla do porodice kojoj je učinila uslugu.

Povodom kazne napisane danas zeni, koja je ljubazno zamolila da joj ne pisu istu. Dok je dete odvela na hemo. Ako poznajete zenu obavestite da se ne brine . Kazna je placena.

Posted by Сања Релић Сани on Thursday, October 17, 2019

– Povodom kazne napisane danas ženi koja je ljubazno zamolila da joj ne pišu istu dok je dijete odvela na hemo. Ako poznajete ženu, obavijestite je da se ne brine. Kazna je plaćena”, navedeno je na jednoj od fotografija objavljenih na društvenim mrežama, uz potvrdu o plaćanju parking karte.

Da i dalje postoje ljudi koji su spremni da potpunim strancima pomognu u nedaćama, dokazala je junakinja ove priče – Sanja Relić.

– Ti si osigurala svoje mjesto u raju – glasio je jedan od komentara.