Biznis

Dočekajte spremni elektronsku primjenu KIF-a i KUF-a

Približava se 20. februar 2021. godine, dan od kad će se evidencije o isporukama i nabavkama, knjiga izlaznih faktura (KIF) i knjiga ulaznih faktura (KUF), morati slati Upravi za indirektno oporezivanje BiH isključivo elektronskim putem.

Dočekajte spremni elektronsku primjenu KIF-a i KUF-a
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Ukoliko još uvijek niste potpuno spremni, ukoliko imate nejasnoća i nepoznanica, organizujemo za Vas webinar na kojem ćete dobiti odgovore na sva vaša pitanja!

Na webinaru će  biti obrađeni praktični primjeri i biće odgovoreno na najčešće postavljana pitanja iz oblasti KIF-a KUF-a i precizno će vam se dati upute i smjernice kako iste riješiti, a da ispunite svoju obavezu.

Webinar će obraditi teme, ali i vaša pitanja, iz oblasti dijela legislative obaveznog dostavljanja KIF-a i KUF-a, ali i teme iz oblasti tehničke podrške i eventualnih problema koje imate prilikom učitavanja vaših fajlova.

Odgovore na sve nedoumice će Vam pružiti Dejan Radić, Šef Grupe za kontrolu velikih poreskih obveznika, Sektor za poreze, UIO/UINO BiH, i Bojana Bašić, stručni savjetnik za održavanje sistemskog softvera, administrator sistema i baze.

Više detalja vezanih za webinar možete dobiti ovdje.

A.E.