Banjaluka

Dodijeljene prve nagrade “Nektar u ruke, za srećne trenutke”

Banjalučka pivara je pokrenula veliku nagradnu igru pod nazivom “Nektar u ruke, za srećne trenutke” u trajanju od tri mjeseca, počev od 01.06. do 31.08.2022. godine.

Dodijeljene prve nagrade “Nektar u ruke, za srećne trenutke”
FOTO: BANJALUČKA PIVARA

Ljubitelje Nektar piva očekuju 2 glavne, 12 sedmičnih i 270 dnevnih nagrada, a svakog mjeseca jednom dobitniku koji pošalje najviše kodova dodjeljujemo i iPhone 13.

Glavne nagrade su stan u Banjaluci od 56 kvadratnih metara i automobil Audi A3 3.0, a za vrijeme trajanja nagradne igre svakodnevno će biti uručivane i dnevne nagrade. Svakodnevno Nektar će obradovati 3 najsrećnija učesnika, a među dnevnim nagradama su stoni fudbal, vaučer za gorivo u iznosu 50 KM, karte za OK fest, dok su sedmične nagrade televizori LG od 50 inča.

Za učešće u izvlačenju glavnih nagrada “Nektar u ruke, za srećne trenutke” potrebno je sakupiti 10 crvenih promo Nektar čepova sa boca ili crvenih promo Nektar otvarača limenki ili crvenih plastičnih čepova označenih za nagradnu igru.

Nakon toga, čepove i/ili otvarače je potrebno poslati zajedno sa ličnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona ) na adresu: Banjalučka pivara d.o.o, Slatinska 8, 78000 Banjaluka, sa naznakom “Za nagradnu igru – Nektar u ruke, za srećne trenutke”.

Kada su u pitanju dnevne i sedmične nagrade, za učestvovanje je potrebno pronaći jedinstven alfanumerički kod ispod promo čepova ili otvarača, označenih za nagradnu igru, i poslati putem SMS-a na broj 091 212 402 ili na Nektar Viber chat: https://chats.viber.com/blpivara.

Prvi dobitnici ne kriju zadovoljstvo, što su bili srećne ruke, a među njima je mladi student Medicinskog fakulteta koji je osvojio dnevnu nagradu sto za stoni fudbal.

– Srećan sam što sam osvojio ovu nagradu, a zasigurno ću i dalje nastaviti da učestvujem do kraja nagradne igre u izvlačenju glavnih nagrada. Pijem Nektar pivo i moram priznati da sam imao pomoć od ukućana koji su popili veće količine dok sam ja zadužen za sakupljanje i slanje čepova i kodova – izjavio je Denis Hotilovac iz Banjaluke.

FOTO: BANJALUČKA PIVARA
FOTO: BANJALUČKA PIVARA

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada održaće se 7. septembra, dok će se izvlačenja za dnevne nagrade odvijati svakodevno i automatski, metodom slučajnog kompjuterskog odabira. Za sedmične nagrade, izvlačenje se odvija takođe automatski, svake nedjelje.

Spisak dobitnika dnevnih i sedmičnih nagrada objavljuje se na sajtu: www.nektarpivo.com. Sve dodatne informacije o nagradnoj igri “Nektar u ruke, za srećne trenutke se takođe mogu pronaći na sajtu www.nektarpivo.com.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije