Biznis

Sonji Miletić ključevi automobila: Proglašeni dobitnici nagradne igre Nove banke

Kompjutersko izvlačenje dobitnika nagradne igre “Ko Super Nova karticom plaća, novim autom se kući vraća” organizovano je 25. avgusta u programu Alternativne televizije, u emisiji Centar dana.

Sonji Miletić ključevi automobila: Proglašeni dobitnici nagradne igre Nove banke
FOTO: NOVA BANKA

Dobitnica glavne nagrade automobila Hyundai i30 je Sonja Miletić iz Banjaluke. Dobitnici trotineta Xaomi Mi 3 su Ostoja Veselinović iz Banjaluke i Vesna Mitrović iz Trebinja.

Nova banka, u saradnji s kompanijom Mastercard, organizovala je nagradnu igru za sve korisnike Mastercard World Super Nova debitnih i kreditnih kartica, uključujući kartice digitalizovane putem usluge e-Novčanik, dostupne kroz aplikaciju Smart Nova.

Pravo učešća u nagradnoj igri imali su svi korisnici Super Nova platnih kartica koji su za vrijeme trajanja nagradne igre izvršili minimalno pet transakcija plaćanja u zemlji, inostranstvu ili na Internetu, u minimalnom iznosu od 5 KM po transakciji. Pet izvršenih transakcija čine jedan elektronski kupon. Na taj način generisano je 101.976 kupona, a dobitnici su izvučeni automatski, slučajnim kompjuterskim izborom.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije