Magazin

“Nektar u ruke, za srećne trenutke” Na adresu Banjalučke pivare do sada pristiglo više od milion čepova

Velika nagradna igra Banjalučke pivare pod nazivom “Nektar u ruke, za srećne trenutke” je u punom jeku. Do kraja je ostalo nešto manje od mjesec dana, a na adresu Banjalučke pivare do današnjeg dana je pristiglo preko stotinu hiljada koverata, tačnije 102.583 koverte, što je više od milion čepova.

“Nektar u ruke, za srećne trenutke” Na adresu Banjalučke pivare do sada pristiglo više od milion čepova
FOTO: BANJALUČKA PIVARA

Glavne nagrade su stan u Banjaluci od 56 kvadratnih metara i automobil audi A3 3.0, a za vrijeme trajanja nagradne igre svakodnevno se uručuju i dnevne nagrade, i to stoni fudbal, vaučer za gorivo u iznosu 50 KM, dok su sedmične nagrade televizori LG od 50 inča.

Među srećnim dobitnicima je i mlada studentkinja Medicinskog fakulteta, koja je osvojila sedmičnu nagradu televizor, a ukupno je poslala čak 597 kodova.

FOTO: BANJALUČKA PIVARA
FOTO: BANJALUČKA PIVARA

– Imam 21 godinu i student sam Medicinskog fakulteta. Nisam očekivala da ću osvojiti nagradu, ali svakako sam zahvalna. Planiram da nastavim da učestvujem u nagradnoj igri za izvlačenje glavnih nagrada. Želim da se zahvalim Banjalučkoj pivari na ovoj divnoj nagradi i želim da podstaknem ljude da kupuju naše domaće proizvode kao što je Nektar pivo, te da ga na taj način reklamiramo – kaže Adrijana Babić, dobitnica nagrade.

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada održaće se 7. septembra, a za učešće u izvlačenju glavnih nagrada “Nektar u ruke, za srećne trenutke” potrebno je sakupiti 10 crvenih promo Nektar čepova sa boca ili crvenih promo Nektar otvarača limenki ili crvenih plastičnih čepova označenih za nagradnu igru. Nakon toga, čepove i/ili otvarače je potrebno poslati zajedno sa ličnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona ) na adresu: Banjalučka pivara d.o.o., Slatinska 8, 78000 Banjaluka sa naznakom “Za nagradnu igru – Nektar u ruke, za srećne trenutke”.

Kada su u pitanju dnevne i sedmične nagrade, za učestvovanje je potrebno pronaći jedinstven alfanumerički kod ispod promo čepova ili otvarača, označenih za nagradnu igru, i poslati putem SMS-a na broj 091 212 402 ili na Nektar Viber chat: https://chats.viber.com/blpivara.

Spisak dobitnika dnevnih i sedmičnih nagrada objavljuje se na sajtu: www.nektarpivo.com. Sve dodatne informacije o načinu učešća u nagradnoj igri “Nektar u ruke, za srećne trenutke” svi zainteresovani mogu pronaći na sajtu www.nektarpivo.com.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije