Društvo

„Nektar u ruke za srećne trenutke” Uručene glavne nagrade - stan u centru Banjaluke i automobil “audi A3”

Banjalučka pivara je uručila glavne nagrade pobjednicima velike nagradne igre Banjalučke pivare pod nazivom “Nektar u ruke, za srećne trenutke”, koja je motivisala više stotina hiljada ljubitelja piva da se odazovu i učestvuju u ovoj nagradnoj igri.

„Nektar u ruke za srećne trenutke” Uručene glavne nagrade - stan u centru Banjaluke i automobil “audi A3”
FOTO: BANJALUČKA PIVARA

Ovom prilikom su se u krugu Pivare okupili srećni dobitnici kojima su uručeni ključevi automobila i stana u centru Banjaluke. Kako podsjećaju iz Banjalučke pivare, izvlačenje dobitnika je održano u srijedu, 7. septembra, u prenosu uživo na programu televizije RTRS.

Glavna nagrada, stan u centru Banjaluke, otišla je ruke Radivoja Trivičevića iz Priječana, koji nije krio zadovoljstvo što je osvojio ovu vrijednu nagradu.

– Srećan sam što sam osvojio ovu nagradu, jer sam veliki ljubitelj “Nektar” piva i zasigurno popijem otprilike bar jedno pivo svaki dan. Ukućani su burno regovali kada smo došli do saznanja da sam upravo ja dobitnik, ali eto, pokazalo se da je i to moguće. Nećete vjerovati, nisam pratio izvlačenje glavnih nagrada, ali kada je telefon počeo neprestano da zvoni onda je i početna nevjerica nestala i tada sam došao do spoznaje da sam upravo ja dobitnik – izjavio je Radivoje Trivičević iz Priječana.

Druga nagrada, automobil “audi A3”, otišla je u ruke Olivera Zmijanjca iz Prijedora, koji je sa članovim porodice došao da preuzme nagradu.

FOTO: BANJALUČKA PIVARA
FOTO: BANJALUČKA PIVARA

– Prije svega, želio bih da se zahvalim Banjalučkoj pivari na dobijenoj nagradi. Moji ukućani i moja šira porodica konzumira “Nektar” pivo, može se reći da je to sastavni dio našeg života. Poslali smo više desetina koverata i presrećan sam što je izvučena jedna od njih. Pozivam sve građane Republike Srpske da konzumiraju Nektar pivo i učestvuju u nagradnim igrama – izjavio je Oliver Zmijanjac iz Prijedora.

Iz Banjalučke pivare ne kriju oduševljenje odzivom na ovu nagradnu igru, a posebno su ponosni na stotine hiljada koverata koje su pristigle.

Pročitajte još

– Čini nas srećnim kada vidimo koliko nam je pristiglo koverata, i to čak rekordnih 300.000 za izvlačenje glavnih nagrada, a to su stan u centru Banjaluke i “audi A3”. Ništa manje nas ne čini ponosnim i broj preko milion i 300.000 kodova koje su nam pivopije poslale u toku trajanja nagradne igre, za šta smo se pobrinuli da najvrijednije i nagradimo. Iskoristiću priliku da čestitam svim srećnim dobitnicima, a posebno našim dobitnicima glavnih nagrada, i da im poželim da uživaju u osvojenim nagradama i naravno, da nastave da podjednako uživaju i u “Nektar” pivu“ – izjavio je Slobodan Srećković, direktor marketinga Banjalučke pivare.

Pored glavnih nagrada u nagradnoj igri “Nektar u ruke, za srećne trenutke”, tokom trajanja nagradne igre, dijeljene su i sljedeće nagrade: karte za Nektar OK FEST, stolovi za stoni fudbal i vaučeri za gorivo, LG TV i iPhone 1.

Spisak svih dobitnika objavljen je na sajtu: nektarpivo.com.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije