Društvo

"Dodir prirode" Ministarka turizma Srpske otkrila na kojim destinacijama voli da se odmara

Kao Prijedorčanka, svakako ću vam preporučiti odmor na Sani ili na Kozari, a ove i slične destinacije su upravo mjesta kakva rado biram za odmor, izjavila je ministarka trgovine i turizma Republike Srpske, Suzana Gašić.

"Dodir prirode" Ministarka turizma Srpske otkrila na kojim destinacijama voli da se odmara
FOTO: SRNA

U intervjuu za portal seesrpska.com Gašićeva je, na pitanje gdje odmara i šta bira od domaćih destinacija, izjavila da nije neko ko voli gradsku vrevu i gužvu.

– Priroda i mjesta ušuškana u tišini i dahu prirode su mjesta koja rado posjećujem i na kojima provodim vrijeme sa svojom porodicom. Na našu radost, naša Srpska obiluje takvim destinacijama i jako rado posjećujemo Borju, Nacionalni park „Sutjeska“, ali i druga mjesta koja nude taj dodir prirode – kaže Gašićeva.

Prema njenim riječima, kampanja „Doživi Srpsku“ jedna je od onih kampanja koje su naišle na jako dobar odgovor javnosti.

– Kroz kampanju i projekat vaučera u Ministarstvu smo gotovo svakodnevno zaprimali dopise u kojima nam naši građani sa oduševljenjem pišu o ljepotama Srpske, dostavljaju fotografije, napominjući kako uopšte nisu znali da se nešto takvo nalazi u njihovoj neposrednoj blizini – kaže Gašićeva.

Zbog toga su se i odlučili za svojevrstan nastavak ove kampanje kroz video kampanju „Znaš li da je blizu?“, koju će promovisati 27. septembra, na Svjetski dan turizma.

– Takođe, istog dana će biti promovisan i projekat „Digitalno putovanje kroz Srpsku“, koji osmišljen kao promocija Srpske kroz 10 videa virtuelne stvarnosti koji predstavljaju najljepše destinacije širom Srpske – kaže Gašićeva.

Prihvati notifikacije