Biznis

EGIPAT HIT DESTINACIJA Savršen odmor u hotelima na prelijepim plažama (FOTO)

Turistička agencija "Kontiki travel" i ove godine odlučila je da se pobrine da vam obezbijedi savršen odmor u Egiptu na prelijepim plažama na Crvenom moru.

EGIPAT HIT DESTINACIJA Savršen odmor u hotelima na prelijepim plažama (FOTO)
FOTO: DAVOR NIŠEVIĆ/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Ove godine svakako najveći hit će biti ljetovanje u Egiptu.

Turisti će moći da biraju između hotela sa četiri i pet zvjezdica.

U “Kontikiju” su nam rekli da su ponude i  cijene u završnoj fazi pripreme, te će se cijene kretati od 1.100 maraka po osobi.

Srđan Udovičić iz marketing tima “Kontikija” ističe da će cijene zavisiti i od perioda boravka u egipatskom ljetovalištu.

– U okviru aranžmana biće obezbijeđena avionska karta na relaciji Banjaluka-Hurgada, deset noćenja u hotelima sa “all inclusive” uslugom, te transfer na destinaciji – pojašnjava Udovičić.

Od ove godine obezbijeđen je i direktan let iz Banjaluke za Hurgadu, a za odličan odmor u zemlji faraona “Kontiki” je izabrao savršene hotele.

Pročitajte još

Tako su ove godine u ponudi hoteli “Sani dejs” i “Protels grand sis rezort” koji imaju četiri zvjezdice, te hoteli sa pet zvjezdica “Piramisa sal hašiš”, “Svis in rezort”, “Karibien vorld soma bej”, te “Hilton plaza”.

Reporter Srpskainfo uvjerio se u kvalitete pomenutih hotela, kao i to da je teško odlučiti koji od njih je najbolji.

Svi hoteli imaju prelijepe bazene sa toplom vodom, restorane, svoje pješčane plaže, brojne aktivnosti za najmlađe, a pojedini imaju i akva parkove.

Sve ponude su u hotelima su “all inclusive”, tako da ćete moći uživati u alkoholnim i bezalkoholnim napicima dok se sunčate na plaži ili pored bazena.

U ponudi “Kontiki travela” za ovu sezonu su i hoteli “Kontinental” i “Palma rojal soma bej”.

Takođe,  peškiri, ležaljke i suncobrani, bilo na bazenu ili plaži, ne naplaćuju se dodatno.

Među prvim hotelima koji smo obišli bio je “Sani dejs” kojeg krasi ogromna plaža sa dvije strane hotela, a bitno je istaći da za svu djecu ispod 13 godina je besplatan smještaj.

Hotel “Karibian vorld rezort” izgleda kao mali morski gradić, pun zelenila i zanimljivih lokala.

Hotel “Protels” je posebno oduševio pripadnike sedme sile, pošto se radi o prelijepom hotelu sa velikom plažom i super kuhinjom.

Kao šlag na kraju je hotel iz lanca “Hilton plaza”, a koji jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi. Krasi ga ogromna plaža, kafići, restorani, kao i teretana sa pogledom na more.

U narednom periodu agencija “Kontiki Travel” na svojoj internet prezentaciji i društvenim mrežama objaviće ponude za hotelski smještaj u Hurgadi, te će zainteresovani putnici moći pronaći sve potebne detalje u vezi ljetovanja u Egiptu.

Prihvati notifikacije