Svijet

"DOĐU NA LJETOVANJE SA 200 EVRA U DŽEPU” Ugostitelj iz Crne Gore nastavlja da ŠOKIRA, ovog puta OPLEO PO SIROTINJI

Ilija Armenko, turistički radnik i predstavnik zakupaca plaža, koji je danas sve neprijatno iznenadio izjavom da mu turisti iz Bosne i Hercegovine "potrošiše sav asepsol", nastavlja da šokira.

"DOĐU NA LJETOVANJE SA 200 EVRA U DŽEPU” Ugostitelj iz Crne Gore nastavlja da ŠOKIRA, ovog puta OPLEO PO SIROTINJI
FOTO: @CEDOPG/TWITTER/SCREENSHOT

Ovoga puta, na meti je bila “sirotinja” odnosno ljudi koji “na ljetovanje dođu sa 200 evra u džepu”.

– Ne želim nikoga da ponizim, ali hoću da vam kažem, nije ljetovanje za svakoga. Ovde dođu sa 200 evra u džepu da letuje. Kupi hamburger, dva evra i pređe dan. Ako hoćemo ozbiljno da se bavimo turizmom, moramo da dovedemo bogate goste, a za domaće moramo da napravimo jednu destinaciju – rekao je Armenko i dodao da on ide na Kopaonik sa 1.000 evra, prenosi Blic.

Podsjetimo, on je najprije izjavio da se “hotel prije dva dana napunio Bosancima”.

– Ali od njih, sem hotela, nema tu ništa. Hoteli će nešto zaraditi, gužva se stvara, kakva je to politika, ja to nikada neću razumjeti. Oni će nešto da zarade, mi ostali… Eto, dođu, prođu, slikaju se… Ja makar od tih gostiju nikad nisam imao štete, a sad imam štete, jer mi onaj alkohol troše. Uđu, slikaju se i ne mogu da se nakupujem asepsola – rekao je on.

Njegove izjave, podigle su veliku prašinu na društvenim mrežama, te su reakcije mahom bile negativne, kako iz Srbije, tako i iz Crne Gore.