Banjaluka

"DOMAĆINSKI ODNOS PREMA BANJALUCI" Ješićeva poručila da se PDP godinama zalaže za transparentnost u trošenju javnih sredstava

PDP se godinama zalaže za transparentnost u trošenju javnih sredstava, što je proklamovano još u našem Programu obnove Republike Srpske, te potez gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića predstavlja upravo realizaciju principa po kojima djelujemo.

"DOMAĆINSKI ODNOS PREMA BANJALUCI" Ješićeva poručila da se PDP godinama zalaže za transparentnost u trošenju javnih sredstava
FOTO: ALEKSANDAR GOLIĆ/RAS SRBIJA

Poručila je ovo odbornica PDP u Skupštini grada Banjaluka, Dijana Ješić, komentarišući jučerašnji potez gradonačelnika Draška Stanivukovića koji se tiče javnog objavljivanja svih računa koji se plaćaju iz budžeta grada.

Pročitajte još

– Sada građani konačno mogu da vide gdje se troši njihov novac i na koji način. Ono što je još interesantnije jeste da građani mogu da vide i gdje je išao novac prethodnih nekoliko mjeseci. Ovo je sjajan potez koji vraća povjerenje građana u institucije Grada, jer se ovim definitivno staje u kraj korupciji i privilegovanim pojedincima, te bahaćenju i razbacivanju novcem građana – istakla je Ješićeva.

Dodala je da je raduje da će Banjalučani konačno osjetiti domaćinski odnos prema gradu.