Hronika

DRAMA U CENTRU BEOGRADA Vozač automobila izgubio kontrolu i ULETIO U PICERIJU (FOTO)

Jedan vozač automobila, danas oko 14.00 časova, zakucao se u baštu popularne picerije u Ulici Braće Jugović, u samom centru Beograda, i samo pukom srećom izbjegnuta je tragedija, saznaje Blic.

DRAMA U CENTRU BEOGRADA Vozač automobila izgubio kontrolu i ULETIO U PICERIJU (FOTO)
FOTO: RAS SRBIJA

Kako su ispričali očevici događaja, ali i radnici iz obližnjih radnji, mesto na kome je uletio automobil uvijek je prepuno ljudi, a danas, na svu sreću nije bilo nikoga.

Obično tu ljudi stanu da ručaju i uvijek je neko od građana prisutan. Danas, međutim, na svu sreću nije bilo nikoga, što je prosto nevjerovatno. Možda su i oni pobjegli zbog taksi protesta – rekla je za Blic jedna od prodavačica.

Foto: RAS Srbija
Foto: RAS Srbija

Fotografije sa lica mjesta pokazuju koliko je bio jak udarac, pošto je oborena ograda, ali i stolovi i ostali sitniji inventar. Pored toga, ivičnjak na ovom mjestu nije mali, pa je po svemu sudeći u pitanju bilo neko “jače” vozilo.

– Nadzorna kamera snimila je čitav incident, tako da sad čekamo da se snimci skinu, i da se vidi šta se tačno dogodilo – rekao nam je jedan od radnika.

Kako Blic nezvanično saznaje, vozač automobila pobjegao je sa lica mjesta, a neki tviteraši tvrde da je vozaču otpala tablica.

Foto: RAS Srbija
Foto: RAS Srbija

Iz Biroa MUP potvrdili su da se incident dogodio i da na svu sreću, nije bilo povrijeđenih. Uviđaj je trenutno u toku, a nadzorne kamere otkriće šta se tačno dogodilo.

Ovako je nastavljena serija incidenata koji su prethodnih mjeseci potresli prestonicu Srbije. Podsjećanja radi, ulijetanje automobila dogodilo se nedavno i u Francuskoj ulici, a prije nekoliko mjeseci, vozač automobila uletio je u baštu kafića.