Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DRAMA U DERVENTI Žena (52) SKOČILA U BUNAR, tragediju spriječili ONI

Hronika
Autor:

Foto: Snježana Krstić/RAS Srbija

Pedesetdvogodišnja Z. T. skočila je rano jutros u bunar pored napuštene kuće u namjeri da se ubije, ali su tragediju spriječili policajac i vatrogasac.

Slučaj je policiji prijavljen jutros oko 2.25 kada je maloljetna kćerka Z.T. obavijestila policiju da je njena majka inače psihijatrijski bolesnik napustila kuću.

U prijavi je kćerka navela da strahuje da će njena majka izvršiti samoubistvo, jer je to isto već pokušala učiniti u januaru ove godine.

Odmah nakon prijave pred kuću su došli policajci iz Dervente. Nakon obilaska terena zajedno sa članovima porodice utvrdili da je Z.T. najvjerovatnije skočila u bunar pored kuće u kojoj se trenutno niko ne nalazi.

– Na lice mjesta su odmah upućeni radnici Teritorijalne vatrogasne jedinica Derventa i Službe hitne pomoći Doma zdravlja Derventa, te nakon što je utvrđeno da lice koje je skočilo u bunar daje znake života i da se nalazi u bunaru u kojem ima vode, pristupilo se njenom spasavanju – izjavila je Dragana Kerkez portparol Policijske uprave Doboj.

Vidjevši nesrećnu ženu, koja se nakon pada zakačila za dasku u bunaru, policajac i vatrogasac su spustili merdevine i uz pomoć konopca vezali ženu i izvukli je na površinu.

Žena je bez vidnih povreda i u svjesnom stanju prevezena u Dom zdravlja Derventa, a potom u dobojsku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO