Zabava

DRASTIČNE MJERE Duško otpustio kućnu pomoćnicu jer je znala za AFERU JELENE I VRANJEŠA

Duško Tošić odlučio uvesti drastične mjere u bračnoj zajednici sa Jelenom Karleušom. Fudbaler se prije nekoliko dana vratio iz Kine gde igra za tamošnji Gvangdžou, a prvo što je uradio jeste smjena kućnih pomoćnica.

DRASTIČNE MJERE Duško otpustio kućnu pomoćnicu jer je znala za AFERU JELENE I VRANJEŠA
FOTO: RAS SRBIJA

Kako Kurir prenosi, fudbaler je otpustio dadilju koja je njegovoj supruzi bila na usluzi posljednju deceniju i zaposlio novu mlađu radnicu od 27 godina. Sportista se na ovaj korak odlučio jer je posumnjao da je upravo dadilja posljednje dvije godine skrivala da se njegova žena tajno viđa sa fudbalerom Anderlehrta, Ognjenom Vranješom, a da mu to nisu prijavile.

Karleuša nije stala u zaštitu žene koja joj je deceniju bila od velike pomoći.

Duško je odlučio uzeti stvar u svoje ruke. Godinama je slušao apsolutno sve kako Jelena kaže, nije se bunio niti joj se mješao u odluke oko kuće i djece, ali sada se to sve promjenilo. Nažalost, posljedice toga što mu se žena viđala sa drugim snosi kućna pomoćnica. Fudbaler sumnja da je ona prikrivala Karleušu dok je Ognjen dolazio u njegovu kuću i odlučio je zaposliti mladu, lijepu djevojku koja će mu biti odana. Jelena nije imala pravo glasa jer više ne može uticati na njegove odluke i nije stala u njenu zaštitu. Tačnije, pustila je niz vodu, pa je žena iznenada ostale bez posla – otkrio izvor blizak porodici Tošić.

On tvrdi da je ta dadilja profesionalno radila svoj posao i da nije željela se mješati u njihove privatne stvari.

– Ona je sa Duškom i Jelenom proživjela sve i svašta. Trpila je i uvrede i poniženja, ali i pored toga što su se oboje prema njoj ponašali nedolično, ona nikada nije željela se mješati u njihov buran bračni život. Nije je zanimalo je li Jelena privodi ljubavnika ili joj je to prijatelj. Važno joj je bilo da brine o djeci, a ne ko se sa kim i kada viđa. Međutim, Duško je sve istražio i shvatio da je ona znala kada je Ognjen dolazio u njegovu kuću krišom i zato je odlučio otpustiti je. Jelena nije smela ništa reći i samo je odmahnula glavom kada je Duško to saopštio. Izgleda da je riješio da od sad sve drži pod konac – otkrio je izvor za Kurir.