Zabava

Drvene palete ponovo u trendu: Nekoliko jednostavnih načina kako da ih iskoristite (FOTO)

Trendovi u uređenju prostora se brzo mijenjaju. Nekada raskošni namještaj zamijenile su svedene forme, lake za prenošenje i korišćenje. Pored stilske promjene, osvježenje predstavljaju i inovacije u korišćenju raznovrsnih materijala u uređenju prostora.

Drvene palete ponovo u trendu: Nekoliko jednostavnih načina kako da ih iskoristite (FOTO)
FOTO: ASIA WORKER/YOUTUBE/SCREENSHOT

Jedna od posljednjih novina jeste i upotreba drvenih paleta za izradu različitih komada namještaja.

Prednost drvenih paleta leži u tome što se lako nabavljaju i nije vam potreban veliki budžet. Možete ih pronaći na stovarištima drvne građe ili u dobro opremljenim prodavnicama za uređenje doma. Još jedna od pogodnosti jeste to što imate mogućnost da sami odaberete dimenzije, a zatim ih ukrasite po sopstvenom ukusu.

Palete nude veliki broj mogućnosti za izradu namještaja različitih namijena, pa tako možete obogatiti spavaću sobu krevetom dimenzija koje vama najviše odgovaraju. Možete ih ošmirglati i prelakirati, prefarbati vašim omiljenim bojama ili pak zadržati prirodnu boju drveta.Posebna prednost je što slaganjem paleta u nekoliko nivoa dobijate i dodatni prostor nalik polici u kojem možete odložiti posteljinu ili druge sitnice potrebne u spavaćoj sobi.

Donosimo vam pet savršenih metoda kako da drvene palete najbolje iskoristite u uređenju svog doma i unesete novu čar u svoju svakodnevnicu, piše Magazin Novosti.

Prihvati notifikacije