Svijet

DVIJE OSOBE UČESTVOVALE U NAPADU? Beživotna tijela Prelevića i Pekovića pronađena ispred vikendice

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, prvi rezultati iz istrage govore da su dvije osobe učestvovale u oružanom napadu na Nemanju Prelevića i Danila Pekovića, čija su tijela pronađena sinoć na Veruši, izletištu kod Kolašina (Crna Gora).

DVIJE OSOBE UČESTVOVALE U NAPADU? Beživotna tijela Prelevića i Pekovića pronađena ispred vikendice
FOTO: RAS SRBIJA

Iz Uprave policije Crne Gore, nezvanično je rečeno da je mještanin Veruše prijavio da je ispred jedne vikendice zatekao beživotno tijelo Nemanje Prelevića, pišu Vijesti.

Nakon što su izašli na lice mjesta, u kući su pronašli i beživotno tijelo Danila Pekovića.

– Policiji je oko 18.20 A.P. prijavila da joj suprug N.P. (28) ne odgovara na pozive i da se nalazi u vikendici u Ljevorečkim Tuzima, u blizini Kolašina sa licem D.P. te da je komšija obišao vikendicu i zatekao ispred ovog objekta N.P. bez znakova života. Policija je izašla na lice mjesta gdje je zatekla ovo lice bez znakova života. Na licu mesta je zatečeno još jedno beživotno tijelo, čija je identifikacija u toku – saopšteno je iz Uprave policije.

Policija sa nadležnim tužiocem vrši uviđaj. Preduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ovog događaja.

– Utvrđuju se činjenice i okolnosti događaja – kazali su iz UP.

Podsjetimo, tijela Prelevića i Pekovića pronađena su sinoć u jednoj vikendici, a sumnja se da su oni likvidirani u obračanu kriminalnih klanova. Prema policijskim evidencijama, Prelević i Peković slove za osobe bliske kriminalnim strukturama.