Magazin

(FOTO) "AKO MI LAJKUJETE FOTKE U BIKINIJU, VARALICE STE" Influenserka se obratila zauzetim muškarcima

Australska manekenka Madison Liebervirt oglasila se na društvenim mrežama s vrlo oštrim upozorenjem za svoje muške pratioce, zbog čega je izazvala podijeljene reakcije.

Influenserka posala poruku muškarcima
FOTO: MADDISONLIEBERWIRTH/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, Madison kaže da ako muškarac lajka neku od njezinih fotografija u bikiniju ili selfi, a u vezi je, ona će to reći njegovoj djevojci.

Pročitajte još

– Nisam od onih koji se igraju. Reći ću tvojoj djevojci da si lajkao moju fotografiju. O moj Bože, momku s dugogodišnjom djevojkom sviđaju se moje fotografije — ne, ti si ljigavac i pomalo si gubitnik i reći ću tvojoj djevojci, varalico! Ja nisam takva. Maknite se s Instagrama jer se sramotite – upozorila je Maddison.

Rasprava o tome je li u redu ili ne lajkati tuđe objave na društvenim mrežama dok ste u vezi posljednjih je godina prilično aktualna. Neki kažu da to nije varanje, neki kažu da jest, no australska seksologinja Isaija MekKimi kaže da nije važno radi li se o varanju ili ne, već o činjenici da je neugodno.

– Iako je neko varanje doista očito, ono što se klasificira kao izdaja ili neprikladna interakcija biće malo drugačije za svakoga. Ne uključuje svako varanje seks ili čak fizički kontakt. Neka nevjera je emocionalna. ‘Digitalno varanje’ ili ‘cyber nevjeru’ mnogi ljudi još uvijek smatraju varanjem. Varanje je zapravo sve što ruši granice (i eksplicitne i implicirane) i povjerenje u vašoj vezi – objasnila je MekKimi, prenosi Klix.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu