Politika

(FOTO) "Drago mi je da vidim mlade ljude koji nam se pridružuju" Borenović na obilježavanju krsne slave PDP u Novom Gradu

PDP je ideja koja živi, raste i sve nas okuplja. Kako danas, dok proslavljamo našu krsnu slavu, tako i svakog drugog dana. Opštinski odbor Novi Grad je jedan od najboljih primjera za to.

(FOTO) "Drago mi je da vidim mlade ljude koji nam se pridružuju" Borenović na obilježavanju krsne slave PDP u Novom Gradu
FOTO: PDP

Rekao je ovo predsjednik PDP, Branislav Borenović, obraćajući se prisutnima na obilježavanju krsne slave PDP-a, Sveta tri jerarha, u Novom Gradu.

FOTO: PDP
FOTO: PDP
FOTO: PDP
FOTO: PDP

Borenović dodaje da je uvjeren da je PDP Novi Grad pobjednička organizacija, a da se u ovoj opštini najbolje pokazuje dda su spoj mladosti i iskustva najuspješniji recept za uspjeh, što već dugo zastupa.

– Drago mi je što večeras u Novom Gradu vidim osnivače PDP, ali i mlade ljude koji nam se pridružuju. Tu je naš narodni poslanik Milanko Mihajilica, čovjek velikog političkog iskustva i znanja, a tu je i predsjednik Opštinskog odbora PDP Novi Grad Aleksandar Janković, mlad, obrazovan i energičan čovjek. Svi ti ljudi su mi garant da će se ova organizacija i dalje razvijati i da ćemo okupljeni, kao i danas, odnijeti veliku pobjedu u Novom Gradu – istakao je Borenović.

Aleksandar Janković, predsjednik OO PDP Novi Grad, kaže da je srećan što je u prilici da bude domaćin krsne slave PDP, Sveta tri jerarha, koja u izazovna vremena za sve, nosi posebnu simboliku.

– Okupljeni oko ideje boljeg, uspješnijeg, pravednijeg i razvijenijeg Novog Grada, ujedinjeni u ideji demokratskog i slobodnog društva koju zastupa PDP, oslonjeni jedni na druge, zajedno ćemo izboriti jednu veliku pobjedu ove godine, pobjedu za Novi Grad. Zahvalan sam vam što ste tu i što podržavate zdravu priču okupljanja i zajedništva, ne samo nas koji smo politički istomišljenici, nego i svih koji žele dobro svom gradu – poručio je Janković okupljenima.

Pročitajte još

Pored lidera PDP Branislava Borenovića, obilježavanju krsne slave u Novom gradu prisustvovali su narodni poslanik Milanko Mihajilica, potpredsjednik partije Draško Stanivuković, članovi Predsjedništva PDP Dragan Milanović i Milorad Maran, te drugi gosti i prijatelji Partije demokratskog progresa.

Danas je PDP, osim u Novom Gradu, krsnu slavu obilježio prvo u centrali stranke, zatim u Gradskom odboru Banjaluka, te u Šekovićima, Brčkom, Doboju, Prijedoru i mnogim drugim odborima stranke.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije