Magazin

(FOTO) Mlada dala na tortu 14.000 evra: Gosti u nevjerici gledali čudo od 4 metra koje se PRAVILO 3 MJESECA

Mladenci nisu štedjeli za zabavu u finom londonskom hotelu i dali su za proslavu oko 58.000 evra, a dio tog računa, tačnije 15.000 evra dali na gigantsku tortu koja visoka četiri metra.

VJENČANJE
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Medelin (18), ogromnu tortu prvi put je vidjela tek na zabavi. Sudbonosno da rekla je svojoj ljubi iz srednje škole, 20-godišnjem Patriku Bartonu. Zabava je bila u plesnoj dvorani u Savoju u Londonu. Tortu je napravio 48-godišnja poslastičarka Sem Vudruf. Naime, na torti je počela da radi u novembru. Prvo je napravila šest okruglih kolača od po 20 centimetara koji su joj poslužili kao ‘latice’.Za tornjove je koristila novu tehnologiju, odnosno 3D printer, pa ih je naslagala na vrh ogromne strukture.

Da bi dvorac bio uvjerljiv, čak je svaki mali prozor opremljen LED lampicama, kako bi torta svetlela.

Sve je preliveno je s 50 kilograma bijele glazure, a potom ukrašeno zlatnim listićima.

Pročitajte još

– Čitav je dan bio savršen. Imali smo više od 200 gostiju. Torta je bila fantastična, ostala sam bez teksta – izjavila je oduševljena mlada.

-Ona je jako talentovana, radi moje torte od mog 13. Rođendana – rekla je Medelin.

Tražila je od Sem da joj napravi dvorac i bila je oduševljena, kad je vidjela finalni rezultat. Sem iz Grej Turoka u Esiksu, bavi se pravljenjem kolača šest godina, izjavila je da je Medelina torta najveća koju je napravila u karijeri. Mama četvoro djece rekla je da je njoj i njenom suprugu Dejvu (47) bilo potrebno šest sati da naprave dvorac tog dana i da su morali koristiti merdevine da bi došli do vrha.

-Plakala sam kad sam vidjela gotov proizvod. Bila sam emotivna jer je cijeli proces pravljenja trajao toliko dugo – priznala je kreatorka torte, piše ​The Sun.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije