Zabava

(FOTO) "Slika koja je nastala bila je u stvari rođendanski poklon" Božidar Pavlić postao tema komentara nakon objavljene fotografije sa Aleksandrom Prijović

Frizer Božidar Pavlić je postao tema komentara nakon što je objavljena fotografija na kojoj pozira s Aleksandrom Prijović.

(FOTO) "Slika koja je nastala bila je u stvari rođendanski poklon" Božidar Pavlić postao tema komentara nakon objavljene fotografije sa Aleksandrom Prijović
FOTO: BOZO_KRALJ_STAR/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Sada je odlučio otkriti detalje o svom životu.

– Iskreno, nisam ništa očekivao niti planirao. Otišao sam sa svojim društvom na koncert Aleksandre Prijović jer nju obožavam kao ličnost. Također, njene pjesme slušam konstantno. Slika koja je nastala bila je u stvari rođendanski poklon od moje zaista drage prijateljice, ali nikad ne bih rekao da će privući toliko medijske pažnje – rekao je za portal 24sedam.rs.

Dodao je da smatra da je za Aleksandrin uspjeh najviše zaslužna njena harizma i skromnost te iskrenost koju je publika očigledno prepoznala.

– Mene su privukle i njene pjesme pune emocija i ljubavi i u kojima se, vjerujem, većina nas može poistovijetiti te njen nevjerovatan glas – dodao je.

Pročitajte još

Njihova zajednička fotografija je postala popularna zbog njegovog izleda.

– Ne smatram za sebe da se oblačim kao žena. Oblačim se u ono što mi najviše odgovara i u čemu se osjećam udobno i ugodno. Također, nisam se transformisao niti planiram, muško sam i tako će ostati. Ne planiram da mijenjam pol niti se osjećam kao žena – objasnio je.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije