Zabava

(FOTO) "Šmeker i u vojsci" Ovako je Zdravko Čolić izgledao u mladosti

Pjevač Zdravko Čolić oduvijek je u regiji bio poznat kao jedan od zavodnika, a mnogima je upravo zbog duže kose koju njeguje od mladosti i danas među najšarmantnijim muškarcima estrade.

Zdravko Čolić
FOTO: ZORAN LONAČEVIĆ / RINGIER

Duga crna kosa zaštitni mu je znak, a mnogi su se pitali kako bi pjevač izgledao s drugačijom frizurom.

Sada je i to objavljeno, a njegova fotografija u vojnoj uniformi koja se počela širiti društvenim mrežama postala je pravi hit.

Ne kaže se uzalud, lijep k'o Čola – stajalo je u opisu fotografije.

“Bio je prelijep”, “Neprepoznatljiv”, “Prvi put u životu ga vidim s kratkom kosom”, “Kakvo je to bilo vrijeme, kad je i Čola služio vojni rok”, ”Šmeker i u vojsci”, samo su neki od komentara na ovu objavu.

Inače, Zdravko se u mladosti bavio potpuno drugim poslom, a jednom prilikom otkrio je to i otkrio.

Pročitajte još

Bio sam neka vrsta menadžera i čovjeka koji je imao određena uložena sredstva u vlasništvu mobilne kompanije. Javnost je saznala da se bavim malom privredom tek kada sam uhapšen u Ohridu zato što sam kreditna sredstva pretvarao u devize. Devize je tada bilo jeftinije kupiti u Makedoniji nego u Beogradu i Zagrebu – ispričao je iskreno u jednom intervjuu.

Prisjetimo se, pjevač je u maju ove godine proslavio svoj 71. rođendan, a u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom ima dvije prekrasne kćeri Unu i Laru, koje su zbog svojeg besprijekornog izgleda vrlo popularne na društvenim mrežama, prenosi Glas Srpske.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu