Zabava

(FOTO) "TROŠI PARE KAO ŽENA" Goca Tržan otkrila da njen suprug Raša ne zna da štedi

Pjevačica Goca Tržan priznala je da nije od onih osoba koje umiju da raspolažu novcem i da često troši bespotrebno, ali da je u tome gori njen partner Raša Novaković, koji troši kao prava žena.

(FOTO) "TROŠI PARE KAO ŽENA" Goca Tržan otkrila da njen suprug Raša ne zna da štedi
FOTO: PINK TV/SCREENSHOT

Rasla sam u porodici gdje nije bilo podjele, moja mama je bila ta koja poplaća sve račune, podigne novac s tatinog računa i sve su pare stajale u jednom ćupu iznad televizora. Kad treba nešto da se plati, znalo se gdje su pare. Nemam tu podjelu ovo je moje, ovo je tvoje. Raša čuva novac, mi imamo tri firme, ali zna da troši kao prava žena. Zajedno zarađujemo novac i ne želim da dijelimo na to ko je više zaradio, ko je više donio. Proputovali smo cijeli svijet, uvijek imamo za hljeb i jogurt i nama je dovoljno – rekla je Goca i dodala da je srećna jer ima partnera pored sebe koji ne očekuje da se ona transformiše u djevojčicu, već je prihvata takvu kakva jeste.

FOTO: ALEKSA MIJAILOVIĆ / RINGIER
FOTO: ALEKSA MIJAILOVIĆ / RINGIER

Pročitajte još

– Ja iz babe u djevojčicu nit mogu nit želim. Raša zna da pored sebe ima ženu koja će sljedeće godine da napuni 50 banki i to mu ne smeta i ne remeti ga. Raša zna da pored sebe ima ženu koja će sljedeće godine da napuni pedeset banki i to mu ne smeta i ne remeti ga. On voli mene takvu kakva ja jesam i to je velika sreća za jednu ženu. Najmanje ga zanima moja fizička ljepota. Savjetujem svoju kćerku, a i sve djevojke da traže muškarca koji će da ih voli takve kakve su, da se ne optereti što joj je izašla bubuljica i da li će da se dopadne sa šminkom ili bez. Znala sam da je Raša taj i zahvalna sam mu na svemu – kaže ona.

FOTO: TV PINK SCREENSHOT
FOTO: TV PINK SCREENSHOT

Goca je otkrila i oko čega se najviše svađa sa Rašom.

– On mene impresionira. Volim ga i poštujem i nije mi teško da radim sa njim, ali uvek se svađamo oko posla. Ali ja volim sa njim da provodim vrijeme, nije da jedva čekam da se odvojimo, već suprotno, jedva čekam da što više budemo zajedno, piše Star.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu