Zabava

(FOTO) "UH, ŠTO SI MI DOBRA" Strasti proradile, Rašo pred kamerama pipkao Gocu Tržan

U jednoj od epizoda rijalitija, Goca Tržan je oko mašine sređivala veš sagnuta, dok se ušunjao Raša i počeo da je dodiruje sa leđa po intimnim dijelovima.

Goca Tržan i Radomir Raša Novaković
FOTO: TELEVIZIJA K1/YOUTUBE/SCREENSHOT

Uh, što si mi dobra – dok mu je Goca poručila da izađe iz prostorije i smiri se, a on joj odgovorio da bi joj radio svašta.

– Šta je tebi čovječe? Sad ti je ne bih dala ni da je hektar imam – rekla je Tržanova, aludirajući na njenu intimu u rijalitiju “Moj savršen brak”.

Goca Tržan i Radomir Raša Novaković
FOTO: TELEVIZIJA K1/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ova scena izazvala je mnogo pažnje kod ljudi kraj malih ekrana.

Inače, pjevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković su u skladnom braku od 2015. godine.

Nakon kraha prvog braka sa Ivanom Marinkovićem sa kojim ima kćerku Lenu, Goca je uplovila u romansu sa 14 godina mlađim Rašom sa kojim je odlučila da ponovo stane na ludi kamen i uživa u ljubav već 12 godina.

Pročitajte još

Ona je jednom prilikom otkrila kako su muškarci teško uspijevali da zadrže njenu pažnju, i da je Raša jedini koji je u tome uspio, piše Blic.

– Ja ne mogu da budem sa nekim sa kim nisam često, mora da mi je blizu da mogu uzmem kad god želim, a da mi ne dosadi. Meni muškarci dosade nevjerovatnom brzinom, jedini muškarac koji mi nije dosadio je moj sadašnji suprug zato što je totalno lud – priznala je Tržanova u svojoj emisiji.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu