Sudbine

(FOTO) “Vi ste snaga” Prvo oglašavanje Anđele Jovanović nakon ročišta po tužbi Lečića, obratila se koleginicama

Danas je održano ročište u Prvom osnovnim sudom u Beogradu po tužbi glumca Branislava Lečića, koju je podnio protiv svoje koleginice Anđele Jovanović.

suđenje Anđele Jovanović i Branislava Lečića
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Ispred suda mladu glumicu Anđelu Jovanović podržale su brojne koleginice.

Koleginice su se pred početak suđenja zagrlile i zaplakale.

Anđela Jovanović se sada oglasila, nabrojala svoje koleginice i drugarice, te napisala:

– Vi ste snaga.

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Da podsjetimo, nakon održanog prvog ročišta, medijima se obratio advokat Anđele Jovanović, Goran Draganić.

Pročitajte još

– Danas je održano pripremno ročište, na sljedećem ročištu biće saslušan gospodin Branislav Lečić, tužilac. Daće izjavu u svojstvu parničke strane. Kao što je na svakom pripremnom ročištu, svaka strana predlaže svoje svjedoke i svoje dokaze. To je učinila i tužilačka strana, to je učinila i naša strana. Moraćemo da sačekamo, nažalost, suđenje je odloženo tek za 30. septembar. To je prilično dug period, ali to je što je. Što se tiče ostalih izjava gospođe Anđele Jovanović, ona je već dala izjavu i zato smo odlučili da sada ne daje izjavu. Mogu samo da kažem da je pravo svakog umjetnika da odluči da će učestvovati u nekom projektu ili ne. Za sada je to toliko, moramo sačekati za dalje – rekao je Anđelin advokat Goran Draganić.

Na pitanje da li može da kaže za šta je tačno Branislav Lečić tužio Anđelu Jovanović, advokat odgovara:

– To je veoma zanimljivo pitanje, u javnosti sada provejava kao da mi vodimo postupak protiv Anđele Jovanović zbog isključivanja prava na rad. Siguran da ćete se svi složiti da Anđela Jovanović ne može nikome da uskrati prava na rad, zbog onoga što sam upravo rekao da umjetnik ima slobodno pravo da donese odluku da ne učestvuje u projektu. Ona je tu kratku izjavu dala za medije, a opširniju izjavu će dati pred sudom. Nažalost, sve će ići jako sporo, dok se sasluša Branislav Lečić, pa onda Anđela Jovanović, a nakon toga svjedoci, a ti svjedoci su članovi produkcijskog tima koji su jedini mogući izvor koji može da kažu da li nekome mogu da uskrate rad ili ne, Anđela Jovanović to ne može – rekao je advokat Goran Draganić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu