Kultura

"Uskratila mi je PRAVO NA RAD" Oglasio se Branislav Lečić nakon što je Anđela Jovanović odbila da igra s njim u seriji

Glumac Branislav Lečić oglasio se nakon što je njegova mlađa koleginica Anđela Jovanović odbila da igra sa njim, nakon čega je podnio tužbu zbog "povrede časti i ugleda", i traži od nje da mu isplati 300.000 dinara (oko 5.000 KM).

branislav lečić i anđela jovanović
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Kako je Blic prvi pisao, Anđela je jedna od glavnih glumica u seriji „Radio Mileva“, dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni, ali nije željela da dijeli kadar sa njim, što je i potvrdila.

– Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovjekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – izjavila je Jovanovićeva.

Pročitajte još

Sada se glumac Branislav Lečić oglasio za Informer i potvrdio da je podnijeta tužba protiv Jovanovićeve.

– Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad. Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će u biće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja – rekao je Lečić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije