Biznis

(FOTO) Zainteresovani ste za posao u Istri? Dođite na prezentaciju kompanije "Plava Laguna" u Banjaluci i Doboju

DEKRA vas poziva da prisustvujete prezentaciji kompanije “Plava Laguna” u Banjaluci, u prostorijama hotela “Bosna”, i u Doboju, u prostorijama hotela “Park”, u srijedu 17.01.2024. godine, s početkom u 17 sati.

prezentacija kompanije Plava laguna za rad u Istri
FOTO: DEKRA

Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom ”Plava Laguna”, otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi.

Ako vas zanima sezonski posao na obalama Jadranskog mora, ”Plava Laguna” vam nudi priliku da radite u jedinstvenom ambijentu, te pri tome budete smješteni uz samu morsku obalu. 

prezentacija kompanije Plava laguna za rad u Istri
FOTO: DEKRA

”Plava Laguna” d.d već više od 60 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. U svojim hotelima, resortima i kampovima zapošljavaju 1.000 stalnih i 2.000 sezonskih radnika različitih zanimanja. Nalaze se u Poreču i Umagu.

U protekle tri godine u “Plavoj Laguni” je radilo više od 2.000 radnika iz Bosne i Hercegovine, koji su prijavili za posao na prezentacijama kompanije “Plave Lagune” održanim u Tuzli, Doboju, Zenici, Brčkom, Banjaluci, Novom Gradu, Sarajevu, Bihaću, Prijedoru, Travniku, Bijeljini i Jajcu.

Tražimo i zapošljavamo veliki broj radnika svih dobnih grupa na više od 20 različitih radnih mjesta: kuhare, pomoćno osoblje u kuhinji, sobarice, spremačice, konobare, servire, recepcionere, portire, vrtlare, radnike u praonici veša, kućne majstore (električari, vodoinstalateri), redare na bazenu i mnoge druge.

Naglašavamo da za navedene poslove nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo (izuzev električara i vodoinstalatera, koji moraju imati relevantnu stručnu spremu), već isključivo motivacija i želja za radom i napredovanjem.

Svojim sezonskim radnicima ”Plava Laguna” obezbjeđuje stimulativno okruženje i radne uslove, besplatan smještaj i tri obroka dnevno, radnu odjeću, te vraća troškove prevoza i pokriva sve troškove vezane uz početak rada (radna dozvola, sanitarni/ljekarski pregled). Osim toga, velike su mogućnosti ličnog i poslovnog razvoja unutar kompanije, kroz različite stručne edukacije, učenje stranih jezika, radionice za lični razvoj i drugo.

Uz mjesečnu platu, radnicima se na kraju rada isplaćuje godišnja stimulacija za uspješne radne rezultate za svaki odrađeni mjesec, te božićni bonus za sve one koji su odradili najmanje dva mjeseca puni fond sati.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine “Plava Laguna” organizuje sve potrebno za dobijanje radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

prezentacija kompanije Plava laguna za rad u Istri
FOTO: DEKRA
prezentacija kompanije Plava laguna za rad u Istri
FOTO: DEKRA
prezentacija kompanije Plava laguna za rad u Istri
FOTO: DEKRA
prezentacija kompanije Plava laguna za rad u Istri
FOTO: DEKRA

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na prezentaciju kompanije “Plava Laguna” u Banjaluci, u prostorijama hotela “Bosna”, i u Doboju, u prostorijama hotela “Park”, u srijedu 17.01.2024. godine s početkom u 17 sati.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije ”Plava Laguna”. Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na prezentaciju kompanije “Plava Laguna”, možete poslati vašu prijavu putem sljedećeg linka: https://rb.gy/ngt7n8.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu