Zabava

GDJE SU NAGE GRUDI? Ko je sportistkinja koja se potpuno obnažila u popularnim “Senkama” (FOTO)

Otkako se u posljednjoj prikazanoj epizodi serije “Senke nad Balkanom 2”, obnažena pojavila srpska sportiskinja, javnost ne prestaje da bruji o četvorostrukoj šampionki Srbije u mačevanju, Romani Caran.

GDJE SU NAGE GRUDI? Ko je sportistkinja koja se potpuno obnažila u popularnim “Senkama” (FOTO)
FOTO: SCREENSHOT

Romana je zaigrala u trenutno najpoznatijoj domaćoj seriji i to zajedno sa hrvatskim glumcem Bojanom Navojcem, koji igra Antu Pavelića.

Naime, u sinoćnoj epizodi Romana se potpuno obnažila i imala vrele scene sa poznatim hrvatskim glumcem, a nije joj bio problem da na sebi ima samo mrežaste čarape.

Inače, Romana Caran je naša najpoznatija sportiskinja. Osvojila je prvu zlatnu medalju na Balkanskom šampionatu u istoriji jugoslovenskog mačevanja, bila je dio srpskog olimpijskog tima na prvim Evropskim igrama Baku 2015, a četvorostruka je balkanska šampionka.

Tokom karijere osvojila preko 150 medalja i pehara od kojih je veliki broj sa internacionalnih turnira.

Osim toga, bavi se i streličarstvom. Višestruka je državna prvakinja i prvakinja Vojvodine. Sa reprezentacijom Srbije učestvovala na prvenstvu Evrope (Amsterdam 2012.).

Uporedo radi i na glumačkoj karijeri. Glumom se bavi od studentskih dana, a završila je filmsku i tv režiju na “Dunav filmu”.

Na filmu i serijama radi uglavnom kao klaper (npr. “Hadersfild”, “Četvrti čovek”, “Mala noćna muzika”, “T.T. Syndrome”, “Balkanska linija”, “Južni vetar”, “Hotel Beograd”, “Senke nad Balkanom” itd…), a od 2017. se pojavljuje ispred kamere.

Takođe, Romana kreira i pravi lutke za pozorišne predstave.