Svijet

"GEJTS MISLI DA JE PROROK" Meksički karidnal tvrdi da su u vakcinama SATANSKI ČIPOVI, njegov video brzo izbrisan

Huan Sandoval Injigez, meksički kardinal, objavio je na društvenoj mreži Feksbuk video-snimak koji je ova mreža brzo uklonila, uz upozorenje da se radi o dezinformacijama.

"GEJTS MISLI DA JE PROROK" Meksički karidnal tvrdi da su u vakcinama SATANSKI ČIPOVI, njegov video brzo izbrisan
FOTO: LUDOVIC MARIN / POOL/EPA

On u tom video-snimku, nazvanom “Zavjera novog svjetskog poretka”, tvrdi da vakcina protiv korona virusa u sebi “sadrži mikročipove koji su žig zvjeri”, odnosno, Satane piše B92.

– Pandemija možda neće nestati ni za pet ili šest godina. To ovi ljudi žele. Laboratorija u Atlanti, čiji je Gejts veliki donator, čuva novi soj velikih boginja, pa je tako sve spremno za novu pandemiju – rekao je on.

Kako je dodao, Gejts je na sebe preuzeo ulogu proroka kada je prije nekoliko godina najavio dolazak novih bolesti.

Društvena mreža Fejsbuk brzo je reagovala, uklonivši ovaj video-snimak, i napisavši kako se u njemu “objavljuju dezinformacije u vezi sa kovidom 19, za koje su nezavisni stručnjaci već potvrdili da su lažne – prenosi Russia Today.

Injigez je u penziji već 9 godina, a bio je nadbiskup u Gvadalahari. Kako je sam rekao, objavio je ovaj video-snimak kako bi razotkrio plan da se napravi “jedna vojska, jedna ekonomija i jedna religija – koja neće biti hrišćanska”.

Kako su objavili iz biskupije na društvenim mrežama, on je posle ovog video-snimka ipak povukao svoje riječi o novom svjetskom poretku.