Banjaluka

Glavna ulica POSTAJE PJEŠAČKA ZONA: U centru Banjaluke škola rolanja, stonog tenisa i badmintona

U glavnoj banjalučkoj ulici, koja je ovog vikenda pretvorena u pječaku zonu, naredna dva dana one koji dođu očekuje raznovrstan sportski program.

Glavna ulica POSTAJE PJEŠAČKA ZONA: U centru Banjaluke škola rolanja, stonog tenisa i badmintona
FOTO: ŽELJKA KNEŽEVIĆ/RAS SRBIJA

Večeras, od 19.15 časova planirana je škola rolanja u organizaciji Škole sporta „Kasper“, dok su od 20 časova planirani prezentacija i pokazni treninzi Bokserskog kluba „Slavija“, Omladinskog stonoteniskog kluba „Spin“ i Karate kluba „Energija“.

Dan kasnije, u nedjelju, predviđen je pokazni trening i utakmica Omladinskog fudbalskog kluba “Spartak 20132 (od 19 časova), dok će u terminu od 18 do 20 časova biti organizovan badminton na otvorenom – Airbadminton.

Pročitajte još

Bogat program planiran je sve do kraja avgusta, a u tom periodu biće organizovane ulične trke, biciklijade, različiti sportovi, ali i sadržaj zabavnog karaktera.

Podsjećamo, u namjeri da se promoviše zdrav način života, ekologija i održivi razvoj, dio glavne ulice u centru grada od danas od 18 časova, pa do 5.30 časova u ponedjeljak biće zatvoren za automobile, odnosno biće pretvorena u pješačku zonu u kojoj će moći slobodno da se kreću pješaci i igraju mališani.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije