Zabava

"Glumački sindikat me napustio" Šanen Doerti viđena u javnosti prvi put nakon što je otkrila da ima rak u 4. stadijumu (FOTO)

Zvijezda serije "Beverli Hils, 90210" Šanen Doerti viđena u javnosti prvi put nakon što je na društvenim mrežama objavila da ima rak u četvrtom stadijumu.

Šanen Doerti
FOTO: THESHANDO/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Snimljena je dok je sa prijateljima napuštala jedan restoran u Malibuu. Ona je prošlog mjeseca podijelila da se rak dojke proširio na mozak.

Porodica, fanovi i prijatelji joj u svakom trenutku pružaju bezuslovnu podršku i ne daju joj da klone duhom.

Ranije je na Instagramu detaljno opisala detalje o borbi s ovom bolešću.

– 12. januar 2023. CT je petog januara pokazao metastaze u mozgu. Jučerašnji video je prikazivao proces postavljanja maske koju nosite tokom zračenja mozga. Prvi krug zračenja je počeo 12. januara. Moj strah je očigledan. Izuzetno sam klaustrofobična i mnogo se toga dešavalo u mom životu. Srećna sam što imam sjajne ljekare poput Amina Mirahdija i medicinske tehničare u Cedars-Sinai bolnici, ali taj strah… Promjene… Vrijeme u koje to sve dolazi… Ovako rak može izgledati – navela je u opisu snimka.

Glumački sindikat SAG-AFRTA odbio joj je platiti troškove liječenja jer u protekloj godini nije zaradila 26.470 dolara, što je minimum za ostvarenje prava na zdravstveno osiguranje, prenosi Kliks.

– Zanima me kako je moguće da ljude poput mene, koji rade od svoje desete godine, u vrijeme kad ne mogu raditi zbog zdravstvenih razloga sindikat napusti – izjavila je.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije