Zabava

"GORIM!" Vladislav je dao ženi Amerikanki da proba rakiju, njena reakcija je HIT (VIDEO)

Kada probaju prvi put rakiju ljudi često naprave neprijatne face, što je skroz očekivano, zbog jačine ovog alkoholnog pića. Ali, reakciju koju ju napravila Mia, žena iz Amerike, komentariše preko milion ljudi.

"GORIM!" Vladislav je dao ženi Amerikanki da proba rakiju, njena reakcija je HIT (VIDEO)
FOTO: THE MILANOVICS / YOUTUBE/SCREENSHOT

Vladislav i Mia Milanović su mladi par koji živi u Americi, odakle snimaju razne video klipove iz svakodnevnog života. Vladislav, koji je Srbin i Mia, koja je Amerikanka, već neko vrijeme su u braku, a njihov život i klipove prati više od milion ljudi.

Njihov najpopularniji video je onaj u kom Mia isprobava tradicionalna srpska jela ocjenjujući ukus svakog gastronomskog specijaliteta. Tu su se našli ćevapi, pljeskavica, ajvar, jafa torta, gibanica, kisela voda, ali i neizostavna rakija.

Ipak, najzanimljiviji dio videa je kada joj Vladislav da da eksira čašu rakije, a njena reakcija nasmijala je sve pa i njega.

Pročitajte još

Naime, Mia je gotovo cijeli video odlagala probanje rakije, dok na kraju nije došlo vrijeme da je eksira. Njena reakcija nakon što je probala srpsku rakiju je urnebesna, piše Žena Blic.

Mia je prvo pobjegla od kamere, sve vrijeme kašljući, da bi se poslije vratila i bila bez teksta.

Vladislav joj je ponudio kiselu vodu da dođe sebi, ali je ona nakon rakije bila skeptična.

“Ovo je sigurno gore. Jeste, smiješ se “, nije mu vjerovala Mia, da bi nakon što je on popio malo kisele vode, uzela i ona.

Ipak, nakon čašice rakije, Mia je imala samo da kaže jedno:

“Gorim!!!”

Prihvati notifikacije