Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HLADNA VODA GA NE PLAŠI Tuzlak zaplivao u društvu galebova (VIDEO)

Regioni
Autor:

Foto: Facebook/screenshot

Već smo se navikli gledati prizore kupanja izvan sezone na tuzlanskim Panonskim jezerima za koje možemo reći da su hrabar potez, upravo jedan takav zabilježen je juče u 13 časova.

Decembarske temperature proteklih dana kreću se od ispod nule pa do 10 stepeni Celzijusa, a prošle sedmice pao je i prvi decembarski snijeg.

Panonika Tuzla BiH, ponedjeljak 9.decembar 2019. god., 13.53h

Kupanje hrabrog kupača (i galebova) u prvom Panonskom jezeru na 9. decembar, 13.53h, sa klizačima koji kližu na Klizalište Panonika / Tuzla u pozadini 🏊‍♂️⛸❤#panonika #tuzla #klizanje #kupanje #decembar #galeb

Gepostet von Panonika Tuzla BiH am Montag, 9. Dezember 2019

Panonska jezera idealna su u hladnim danima za šetnju sa porodicom a tu je i tek otvoreno klizalište kako za najmlađe tako i za one starije koji vole uživati na ledu.

Međutim, postoje oni koji se odvaže i na kupanje u mjesecu decembru. Upravo to nam pokazuje videosnimak objavljen na Fejsbuk stranici Panonika Tuzla BiH, zabilježen juče u 13 časova.

Naime, jedan Tuzlak odlučio je zaplivati “u društvu galebova”, zanemarujući činjenicu da je mjesec decembar i da mnogi iščekuju nove snježne padavine.

Podsjećamo, kupanje u hladnim danima decembra i januara poznato je kao tradicionalno novogodišnje kupanje koje se održava u mnogim zemljama širom svijeta, piše Tuzlanski.ba.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO