Hronika

"Htjela je da izađe sa momkom, nije joj dao" Oglasila se majka Srđana koji je pijan pretukao kćerku (16)

Žena je otišla od njega na Uskrs. Djeca su ostala sa njim, nisu krenula sa majkom zbog momaka koje imaju ovdje.

Otac koji je pretukao kćerku u Sopotu
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Dušica je htjela da izađe sa momkom, ali Srđan joj nije dao. Popio je koju čašicu. Tada su se posvađali!”, priča  Slavka M. majka Srđana M. (46) iz Parcana kod Sopota koji je osumnjičen da je 17. aprila pretukao svoju kćerku Dušicu M. (16).

Kako se sumnja, ovaj otac je kćerku vrijeđao, prijetio joj i više puta je udario, nanijevši joj lakše povrede u vidu crvenila.

Pročitajte još

Njegova majka, baka djevojčice priča  da je kobnog dana njena unuka htjela da izađe sa momkom, šta joj otac nije dozvolio. Navodno, Srđan je tada počeo da pije, a kćerka ga je, kako tvrdi Slavka M. udarila šoljom po glavi i gađala nožem.

– On je tada skočio na nju i napao ju je. Udario ju je. To se sve dešavalo u drugoj kući. On pije i kad popije ne valja, problematičan je tada. Kad ne valja – ne valja – kaže Slavka.

Kuća u Sopotu u kojoj je otac pretukao kćerku
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER
Kuća u Sopotu u kojoj je otac pretukao kćerku
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Kako se  nezvanično saznaje utvrđeno je da je Srđan M. višestruki povratnik, a policija je samo ove godine protiv njega podnijela tri krivične prijave za nasilje u porodici i jednu za ugrožavanje sigurnosti.

– On je jednom pokušao suicid, prevezen je do klinike dr Laza Lazarević, ali bez zadržavanja – kaže izvor upoznat sa slučajem, piše Blic.

Kod osumnjičenog je prilikom hapšenja pronađeno i oduzeto više noževa i jedna vazdušna puška.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije