Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HUMANITARNA AKCIJA Pomoć socijalno-ugroženim porodicama u seoskim i prigradskim naseljima

Banjaluka
Autor:

Foto: DNS Banjaluka

Više stotina socijalno ugroženih porodica nastanjenih u seoskim i prigradskim naseljima Banjaluke dobiće pakete s namirnicama koje će ovih dana dijeliti aktivisti Demokratskog narodnog saveza Banjaluka.

– Ponosan sam što sam na čelu tima ljudi koji su se u ovom teškom trenutku mobilisali da pomognu najugroženijim porodicama u seoskim i prigradskim naseljima. Sada, kada je najteže, moramo djelima biti uz naš narod i pomoći mu da zajednički savladamo nevolje s kojima smo se suočili- izjavio je Nenad Nešić, predsjednik DNS.

Borivoje Obradović, predsjednik GO DNS Banjaluka je rekao da se ova gradska organizacija opredijelila da u vrijeme epidemije sve svoje aktivnosti usmjeri ka organizaciji humanitarnih akcija.

– Za politiku će biti vremena kada se epidemija smiri i kada se vratimo normalnim tokovima života. Ovo je naša treća akcija u posljednjih dvadesetak dana. Predhodno smo organizovali pomoć u namirnicama socijalno ugroženim penzionerima a Zajednicama etažnih vlasnika smo uručili pakete dezinfekcionih sredstava- istakao je on.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO