Sudbine

"Hvala ti što si me izvukao iz tame" Bivša teniserka se borila sa depresijom i viškom kilograma, a on ju je spasio (FOTO)

Bivša teniserka Jelena Dokić bila je velika nada našeg sporta, kojoj su mnogi predviđali blistavu karijeru, ali ju je u tome spriječilo mnoštvo nemilih događaja.

"Hvala ti što si me izvukao iz tame" Bivša teniserka se borila sa depresijom i viškom kilograma, a on ju je spasio (FOTO)
FOTO: JELENA DOKIĆ/INSTAGRAM

Ona je i napisala autobiografsku knjigu pod nazivom “Nesalomiva” u kojoj je otkrila kroz kakvu porodičnu dramu i torturu je prošla, a osvrnula se i na borbu sa depresijom i viškom kilograma. Međutim, čini se da su sada došla neka srećnija vremena za nju. Sada se šuška i da se ona udala za dugogodišnjeg dečka Tina Bikića.

Jelena Dokić je skoro 18 godina u vezi sa Tinom, bivšim hrvatskim teniserom, koji je oduvijek bio „trn u oku“ njenom ocu Damiru. Ljetos je svojoj „jačoj polovini“ povodom godišnjice ljubavi uputila i dirljivu poruku:

– Hvala ti što si me izvukao iz tame kada sam vjerovala da više nema izlaza, kada sam htjela sve da okončam. Hvala ti što se boriš za mene, što mi čuvaš leđa, hvala ti što si me izliječio. Srećna sam što te imam pored sebe i ne znam šta bih bez tebe. Volim te zauvijek, više nego što ćeš ikad znati. Moja ljubav, moje sve.

A prije nekoliko dana, u Q&A interakciji sa fanovima na Instagramu, Jelena je otkrila još neke važne stvari u vezi sa njihovom zajedničkom budućnošću. Naime, dok su još boravili na egzotičnoj destinaciji, jedan pratilac pitao je da li ona i Tin planiraju da se vjenčaju.

– Možda smo već vjenčani – bila je tajanstvena Dokićeva, ostavljajući pored odgovora smajlija koji namiguje.

Drugog obožavaoca interesovalo je da li planiraju djecu.

– Da, nadam se. To je definitivno naš plan za skoriju budućnost.

Da podsjetimo, Jelena je svojevremeno imala veliki problem sa viškom kilograma, koji je zahvaljujući disciplini i posebnom režimu ishrane uspjela da riješi. Danas konačno uživa u životu punim plućima, piše Blic.